Omdömen från Villa Mazzanta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Mazzanta

Läs personliga omdömen av Villa Mazzanta som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Mazzanta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Verkligen ett härligt ställe

Vi tillbringade en vecka i juli här. Stället är fint, trevligt och lugnt. Frukosten är god utan att vara "prålig", vi kan rekommendera att man tillköper den - inget annat kan betala sig. Verkligen vänlig och hjälpsam personal. Det bästa var att stället upplevs totalt ostört och avslappnande - även om poolen är överbelamrad med barn - så njuter man faktiskt av att tillbringa en heldag på hotellet. Pollen är fin och ren. Det är nära till stranden som var helt OK, men det finns bättra stränder (åk 40 km söderut till Baratti - vi hann inte åka till den som ligger norr om Vada). Vi åkte på dagsutflykt till Volterra - verkligen en vacker plats - OCH det finns en COOP på vägen ner från berget, där man absolut kan storhandla. Om man åker dit första dagen, så har man inte behov för att handla i de lokala affärer som inte har så stort urval.

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)

Suite är nog lite fel beskrivning - bäddsoffa i ett kombinerat kök-sovrum. Separat sovrum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevligt boende

Väldigt trevligt boende. Oerhört hjälpsam personal. Bra poolområde och helt ok frukost som vi köpte till. Finns dock inte så många restauranger lokalt utan bil till Marina Di Cecina rekommenderas.Vi gjorde inga måltider i lägenheten.En snackbar på hotellet där man kan köpa enklare lunch(omelett, smörgås, hamburgare) vore förträffligt.

Vada som semester-destination

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Trerumslägenhet Family Suite med 3+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Hemtrevligt boende

Fräscht och trevligt boende. Mycket vänlig, hjälpsam och trevlig personal. Vackert och välskött hotell med jättefin pool som även den var välskött. Frukosten var god och det mesta man önskade fanns. Filtrerat vatten fanns tillgängligt att hämta för att dricka eller fylla på i egna flaskor under hela dagen. Skönt att inte behöva tänka på att alltid ha vatten inhandlat. Personalen gjorde allt för att man skulle trivas och känna sig som hemma. Vi reste som par, men kan rekommendera det för barnfamiljer eftersom hotellet var mycket barnvänligt.

Vada som semester-destination

Perfekt ställe som bas för egna utfärder med bil i Toscana. Dock var det ett litet och mycket lugnt ställe med endast ett fåtal restauranger. Inte så kul om man tänkt gå ut och äta varje kväll.

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Villa Mazzanta

Vada som semester-destination

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Härligt byggnadskomplex i lugnt område nära havet. Bra service. Allt är rent och ordentligt.

Vada som semester-destination

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vänlig och tillmötesgående personal men lite smutsigt

Stället var som helhet lite över medel. Personalen var mycket tillmötesgående och hjälpsamma.
Lägenheten var mörk, och golvets yta gjorde det svårt att borsta rent, och det krävdes mycket tvätt m.m.
Vi var mycket drabbade av mygg, vilket man dessvärre inte gjorde något åt förrän då vi lämnade. Vi var därför tvungna att stänga dörrar och fönster hela tiden.
Stigar mellan lägenheter på markplan och lekplats och swimmingpool var inte så sköna för bara fötter.
Frukosten var i den dyra änden, med kvalitet och urval tagit i betraktning. Jag är inte ett stort fan av alla de kakor som ställs fram på buffén utan att röras under hela veckan. Det var en mycket fin pool till både barn och vuxna. Därutöver är där två lekplatser för barn med aktiviteter för olika åldrar. Ett fint plus.
Jag valde stället för att de beskrev vilken lägenhet som passade till barn. Alltså, att barn var en del av stället, och de levde det fullt upp till.
Stället ligger nära stranden, 10 minuter till fots.
Jag vill dock framhäva personalens hjälpsamhet och barnvänlighet igen.

Vada som semester-destination

Vada är inte särskilt intressant, men den närmaste staden, Cacine, bjuder på flera restauranger.

Den goda maten hittar du genom att besöka de närliggande städerna i bergen, ca 20 min bilfärd bort.

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Det är långsamt och sisådär. Nätverket är inte säkert.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett ställe mitt emellan

Trevligt bemötande och likadant med boendet. Hade rum mot pool och aktiviteter vilket var bra. Rymlig balkong och en OK rum. Personal inte så kunnig. Vid en första fråga om vart handla blev vi hänvisade till byn bredvid, till vilken bil rekommenderades. Frågade sedan annan och då fanns de på promendavstånd, såväl supermercado som gourmetaffär och enklare restauranger :-). Mkt bra med det således. Boendet perfekt för barnfamiljer men även för oss två vuxna helt OK. Bra promend- och joggingstråk efter vattnet med olika typer av stränder. Alltifrån "hundstrand" till ensliga stränder och de som var desto mer packade. Frukosten är inte att jmfr med svenskt, men miljön den intogs i var mkt trevlig.

Vada som semester-destination

Gourmetaffären som låg på Via Sardegna är att rekommendera, en kortare promenad på 10 min :-), mkt trevlig personal och bra utbud.

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiskt ställe

Vilket mottagande efter en lång resa! Vi kommer körande i den hyrda bilen och ringer på vid porten. Nästan innan porten har öppnats, kommer den raraste receptionisten ut till oss och visar oss vart vi ska parkera. Vi installeras sedan i vår lägenhet som ligger på markplan. Allt är rent, fint och trevligt, men lägenheten är lite mörk och avlång (därför endas 3 stjärnor i betyg). Vi frågar därför nästa morgon om det finns möjlighet att flyttas till en annan lägenhet, och efter 30 minuter är vi installerade i den vackraste lägenheten på andra våningen dör vi njuter av de resterande dagarna. Städning och köksutrustning helt i topp (5 stjärnor). Urval av glass, kaffe, drinkar och öl i receptionen är super. Poolområdet är fantastiskt - det är gott om plats till alla. Vi kunde låna gratis cyklar och vi fick bra hjälp med att planera utflykter m.m. Ett fantastiskt ställe där man snabbt kände sig som hemma och gärna återkommer till! :)

Vada som semester-destination

Vi gjorde utflykter till både Pisa och Lucca. Fantastiskt. Båda städer är värda sina besök.

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Villa Mazzanta toppenställe

Villa Mazzanta motsvarade mer än väl våra förväntningar. Lägenheten och servicen var helt perfekt.
Trevligt poolområde. Det är nära till stranden och den härliga pinjeallén. Varje dag tog vi en promenad på stranden och i pinjeallén innan frukost. Vi badade i havet varje dag.

Vada som semester-destination

Vår vistelse här var i huvudsak bad och och sol. Vi tog en kvällsutflykt till Bolgheri som är fantastisk stad med sin fem kilometer långa cypressallé sina Enoteca. Kan också rekommendera ristorante La Vera
c:a 5 minuters gångväg från Villa Mazzanta.

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Villa Mazzanta

Vada som semester-destination

Villa Mazzanta
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map