Omdömen från Villa Mazzanta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Mazzanta

Läs personliga omdömen av Villa Mazzanta som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Mazzanta. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

sköööööön semester i underbara Mazzanta

Underbart trevligt litet hotell - mycket tillmöteskommande personal. Fin frukost till ett mycket rättvist pris. Der fanns allt vi hade behov av i lägenheten. Fin liten pool, bekväma liggstolar. Det var underbart fridfullt - precis vad vi hade behov av. Rent och snyggt. Ett jätteplus - hotellet hade fina nya cyklar med cykelkorgar, så man kunde cykla ut i det blå med handduk och badkläder. Det fanns även en "vattenautomat" på hotellet så man alltid kunde få friskt vatten - utan kostnad.

Vada som semester-destination

Man ska vara uppmärksam på att man inte bor i själva Vada, utan i Mazzanta, som i princip är en liten (trevlig) by. Eftersom vi var där i yttersäsong var det en del som var stängt - det fanns 4-5 restauranger i närheten - och de var alla helt ok. Vi körde flera gånger till Vada och Coop (en välsorterad affär med delikatessavdelning) och köpte mat, vin med mera. Det var inte längre än att man faktiskt kunde cykla till Cecina, Vada och Rosignano - det går cykelvägar överallt - jättehärligt, det är en skröna att italienarna kör som galningar - de är uppmärksamma och hänsynstagande bilister.

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Trerumslägenhet Family Suite med 3+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2019
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Inte så fräscht som väntat

Kändes mindre fräscht än intrycken från bilderna och prisnivån.

Vada som semester-destination

Tyvärr lite bedagad känsla, mycket husvagnscampingar och lite slitna tivolis. Tror svenskar i Toscana kanske vill ha en annan känsla.

In-Italias kommentar

Hej Lars! Tack för ditt omdöme, sätter vi pris på. Du har helt rätt i, att det är stor skillnad på den toskanska kusten, och det man sedan upplever inne i landet, med genuina städer och böljande vinmarker. Denna skillnad skriver vi också om på flera av våra informationssidor om Toscanas badstränder. Mvh, Marcus på In-Italia

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Trerumslägenhet Family Suite Superior med 4+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Villa Mazzanta

Vi är enormt nöjda med allt under vår vistelse på Villa Mazzanta. Trevligt bemötande, rent och fint, duktiga medarbetare som skötte trädgården och poolen, trevlig dam vid frukosten, rent och fint överallt. Sängarna var underbart sköna så här sov vi underbart gott. Toppen med grill som vi kunde använda, här grillade vi god mat vid två tillfällen. Nära stranden som var helt ok.

Vada som semester-destination

Vi hyrde bilar och åkte till underbar strand, det s.k italienska Karibien - och det stämde. Helt underbart vatten och strand. Åkte även och besökte en vingård som var unikt för Toscana.

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Wi-FI var uselt svagt och dåligt.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2019
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Villa Mazzanta

Vada som semester-destination

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vårsemester

Ett otroligt välstädat lägenhetshotell med en vänlig och hjälpsam personal. I lägenheten fanns många garderober, en fräsch toalett och köket var välutrustat. (Det fanns till och med en stavmixer.) Poolområdet var mycket fint med många solstolar. Vi badade dock inte i poolen eftersom aprilvädret var lite för kallt för det enligt oss. Däremot nyttjade vi hotellets cyklar varje dag. Vilken service att få tillgång till dessa helt gratis. Det fanns många fina cykelvägar runt omkring i området så vi cyklade flera mil per dag. Då vi var där tidigt på säsongen så var en hel del av restauranger och annat stängda men vi kan tänka oss att det sjuder av liv där längre in på säsongen.

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2019
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Villa Mazzanta

Vada som semester-destination

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Underbart semesterhus

Ett underbart semesterhus med mycket vänlig personal och möjlighet till god frukost, daglig städning som alltid var super. Leende personal och en läcker pool.
Vi bodde där emellertid efter den 1 oktober och då är allt nerstängt runt huset. I staden där hotellet ligger sker det inte någonting, det finns en restaurang och inget annat, så man måste ut och köra ca 3 km om man vill in till en stad. Så, huset är perfekt men omgivningarna är inget att ha efter den 1 oktober och fram till påsk, så man måste ge sig ut om man ska uppleva något.

Vada som semester-destination

Ett bra ställe om man vill mysa och göra utflykter, men själva staden är inget att komma efter.

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Trerumslägenhet Family Suite Superior med 4+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Verkligen ett härligt ställe

Vi tillbringade en vecka i juli här. Stället är fint, trevligt och lugnt. Frukosten är god utan att vara "prålig", vi kan rekommendera att man tillköper den - inget annat kan betala sig. Verkligen vänlig och hjälpsam personal. Det bästa var att stället upplevs totalt ostört och avslappnande - även om poolen är överbelamrad med barn - så njuter man faktiskt av att tillbringa en heldag på hotellet. Pollen är fin och ren. Det är nära till stranden som var helt OK, men det finns bättra stränder (åk 40 km söderut till Baratti - vi hann inte åka till den som ligger norr om Vada). Vi åkte på dagsutflykt till Volterra - verkligen en vacker plats - OCH det finns en COOP på vägen ner från berget, där man absolut kan storhandla. Om man åker dit första dagen, så har man inte behov för att handla i de lokala affärer som inte har så stort urval.

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)

Suite är nog lite fel beskrivning - bäddsoffa i ett kombinerat kök-sovrum. Separat sovrum.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket trevligt boende

Väldigt trevligt boende. Oerhört hjälpsam personal. Bra poolområde och helt ok frukost som vi köpte till. Finns dock inte så många restauranger lokalt utan bil till Marina Di Cecina rekommenderas.Vi gjorde inga måltider i lägenheten.En snackbar på hotellet där man kan köpa enklare lunch(omelett, smörgås, hamburgare) vore förträffligt.

Vada som semester-destination

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Trerumslägenhet Family Suite med 3+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Hemtrevligt boende

Fräscht och trevligt boende. Mycket vänlig, hjälpsam och trevlig personal. Vackert och välskött hotell med jättefin pool som även den var välskött. Frukosten var god och det mesta man önskade fanns. Filtrerat vatten fanns tillgängligt att hämta för att dricka eller fylla på i egna flaskor under hela dagen. Skönt att inte behöva tänka på att alltid ha vatten inhandlat. Personalen gjorde allt för att man skulle trivas och känna sig som hemma. Vi reste som par, men kan rekommendera det för barnfamiljer eftersom hotellet var mycket barnvänligt.

Vada som semester-destination

Perfekt ställe som bas för egna utfärder med bil i Toscana. Dock var det ett litet och mycket lugnt ställe med endast ett fåtal restauranger. Inte så kul om man tänkt gå ut och äta varje kväll.

Villa Mazzanta
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Mazzanta
Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map