Semesterbostad i Vada i Toscana

Villa Mazzanta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Mazzanta ligger i en stor park och har tidigare tillhört den kända italienska skådespelaren från 1940-talet, Clara Calamai som förutom skådespelare hade adliga rötter. Villan har sedan dess blivit renoverad och ombyggd till 28 rymliga lägenheter, men fortfarande med samma stämning och charm som i gamla dagar.

Historisk villa skapar ramen för semestern

Denna historiska villa finner man få meter från havet och barrskogen vid landsbyn Mazzanta som ligger mellan badorterna Vada och Cecina Mare längs den etruskiska kusten. Det finns flera matställe på kort avstånd; närmaste restaurang ligger endast 200 meter bort och inom tusen meter finner man totalt fem andra matställe.

Läs mer om Villa Mazzanta

Flera faciliteter

Gästerna kan njuta av solens strålar på soldäcket som är inrett med solstolar och parasoller eller svalka sig i den stora poolen med tillhörande jacuzzi-avdelning. Det finns även barnpool, lekplats och miniklubb (mesta dels på italienska och med dagliga simlektioner) för de minsta gästerna. Trädgården är dessutom inredd med ett picnic-område med grill. Parkering finns för samtliga gäster på villans område.

Villan är fördelad på tre våningar. På första våningen finner man receptionen medan lägenheterna är fördelade på samtliga våningar. I tornet finner man gym och fin utsikt till landskapet. Av andra faciliteter för gästerna kan vi nämna cyklar och tvätteri.

Komfortabla lägenheter

Samtliga lägenheter är utrustade med aircondition, LAN-förbindelse, satellit-TV och rymliga uteplatser i form av terrass med bord och stolar. I kokvråerna finns det kokplattor och kylskåp med frysfack samt enklare form för köksartiklar. Samtliga badrum har toalett, dusch och hårtork.

Lägenheterna på Villa Mazzanta

Tvårumslägenhet Suite med 3+1 sovplatser (med terrass)

Lägenheten består av ett fint inrett uppehållsrum med kokvrå, matplats och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år). Vidare finns det sovrum med dubbelsäng och badrum. Den möblerade terrassen är på ca. 35 m².

Trerumslägenhet Family Suite med 3+2 sovplatser (med terrass)

Lägenheten består av ett fint inrett uppehållsrum med kokvrå, matplats och bäddsoffa för en person. Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng och ett badrum. Lägenheten är inredd för att passa en familj med två-tre barn under 12 år. Den möblerade terrassen är på ca. 45 m².

Trerumslägenhet Family Suite Superior med 4+2 sovplatser (med terrass)

Lägenheten består av ett rymligt uppehållsrum med TV, kokvrå med diskmaskin, matplats och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år). Vidare finns det två sovrum med dubbelsäng och TV i varje samt två badrum, varav det ena har badkar med spafunktion. Den möblerade terrassen är på ca. 55 m².

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Populärt i Toscana

search map