Semesterbostad i Vada i Toscana

Villa Mazzanta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Mazzanta ligger ett par hundra meter från en stor pinjeskog, som i sin tur ligger in till stranden. Villan har tidigare tillhört en känd italiensk skådespelerska från 40-talet, Clara Calamai, som dessutom hade adliga rötter. I dag rymmer villan 28 lägenheter och här finns en trevlig utomhuspool samt lite andra faciliteter.

För dig som vill sola och bada

Villa Mazzanta ligger inte långt ifrån havet och pinjeskogen i ett bostadsområde som heter Mazzanta. Här bor du mellan två av regionens kända badorter, nämligen Vada och Cecina Mare, längs den etruskiska kusten. Läget passar alltså dig bra som längtar efter sol och bad, i kombination med trevliga utflykter inåt landet. Till Pisa tar det ca en timme med bil (67 km) och till Siena är det ca 98 km. Passa gärna på att besöka de andra orterna längs med kusten som t.ex. San Vincenzo och Castiglione della Pescaia.

Du bor med självhushåll

Du bor i lägenhet (som är komfortabla men som genom åren blivit lite slitna) vilket innebär att du kan tillaga enklare måltider när du känner för detta. Men ibland kan det vara skönt att få bli serverad och den närmaste restaurang ligger endast 200 meter bort. Inom ramen av en kilometer finns det fler matställe att välja mellan. Tar du dig till intilliggande Vada (ca 4 km bort) har du ett större utbud att välja mellan, eller Cecina som även har en del shopping samt en trevlig marknad en gång i veckan.

Läs mer om Villa Mazzanta

Faciliteter som pool

Som gäst kan du njuta av solens strålar intill poolen där du har solstolar och parasoller eller svalka dig i den stora poolen med tillhörande jacuzzidel. Här finns även barnpool, lekplats och miniklubb (mesta dels på italienska och med dagliga simlektioner) för de minsta gästerna. Trädgården är inredd med ett pic-nic-område där det finns en grill. Parkering finns för samtliga gäster på villans område.

Villan är fördelad på tre våningar. På första våningen ligger receptionen och lägenheterna är fördelade på samtliga våningar. I tornet har du fin utsikt över landskapet. Av andra faciliteter är cykeluthyrning samt ett tvätteri.

Önskar du strandplats så vänd dig till receptionen så hjälper de dig tillrätta. Liksom andra tips och råd på spännande utflykter m.m. Vi vill uppmärksamma dig om att i Mazzanta finns ett tivoli och när vinden ligger på kan du höra en del stim och stoj därifrån.

Komfortabla lägenheter

Samtliga lägenheter (en aning lyhörda) är utrustade med aircondition, LAN-förbindelse, satellit-TV. I pentryt finns det kokplattor och kylskåp med frysfack samt enklare form för köksartiklar. Samtliga badrum har toalett, dusch och hårtork.

Läs om l√§genheterna på Villa Mazzanta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map