Semesterbostad i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Standard-lägenhet Superior-lägenhet Superior-lägenhet Superior-lägenhet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dina barn kommer att älska stranden, poolen och aktiviteterna på kvällarna. Du finner i La Mazzanta och på Residence Stella del Mare en sol- och badmiljö med liv och härlig stämning under hela sommaren, inte minst under skolornas lovveckor i Europa, alltså från slutet av juni till början av september. Under våren och hösten är stämningen något lugnare. I området runt Mazzanta ska du inte förvänta den samma livliga stämning som du får exempelvis vid badorterna på Adriatiska kusten. Du bor här endast 100 meter från den lummiga skogen samt närmaste inköp.

Detta är ett fint ställe för familjer

På Stella del Mare bor du bra och komfortabelt. Här finns en fin lobby där du, förutom receptionen, har gratis internetpoint. Restaurang/pizzeri och bar finns, vilket gör att du inte behöver ta dig så långt för att få något gott att äta. Det fina poolområdet är favoriten och här finns givetvis en del även till barnen, som även har en liten lekplats att vara på. Fler faciliteter är parkeringsplats, privat strand med tillhörande beach-volleyboll bana samt tvättstuga (mot betalning). På stranden och vid poolen är det på kvällarna mini-club och diverse typer av underhållning, varför du kan vänta dig ett glatt hålligång.

Läs mer om Residence Stella del Mare

Flera utflyktsmöjligheter i din närhet

Området är den perfekta utgångspunkten för dig som vill kombinera en badsemester med kultur och härliga utflykter till Toscanas trevligare städer. Medeltida städer och byar som Florens, Siena, Lucca och San Gimignano ligger på överkomligt avstånd med bil och du kan t o m ta en tur över till Elba, från hamnen i Piombino som ligger endast en timmes körning härifrån. I närliggande Cecina har du en hel del affärer, där du kan göra dina inköp både vad gäller mat som nöjen och en dag i veckan, under sommarhalvåret hålls det här en trevlig marknad där du hittar allt mellan himmel och jord.

Slå dig ned i receptionens lounge

I receptionen kan du ta en välförtjänt paus. Här finns nämligen möjlighet att koppla sig på wi-fi medan du slappar i en av sofforna. Receptionen är trevlig och inbjudande vilket gör att många väljer att umgås här. Inredningen tycker vi är ganska speciell, och du kommer nog själv förstå vad vi menar.

Ett av de finaste poolområden

Vi behöver nog inte skriva så mycket mer än "wow". Poolområdet är absolut fint och du kan se fram till att tillbringa flera timmar under en palm med en bok i handen och när det blir för varmt är det bara att ta ett skönt dopp i poolen. Skulle du sedan få för mycket av poolen ligger den sköna sandstranden endast ett stenkast bort.

Lägenheter med balkong

Här finns totalt tre byggnader, som har lägenheter med ett, två eller tre rum. Lägenheterna är klassificerade som antigen standard eller superior och har alla klimatanläggning, telefon, satellit-tv, trådlös internetförbindelse och balkong. Lägenheterna av typen superior är ljusare och modernare och har dessutom diskmaskin. Superiolägenheternas balkonger är rymligare än standardrummens balkonger.

Läs om l√§genheterna på Residence Stella del Mare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map