Semesterbostad i Vada i Toscana

Residence Stella del Mare

Pris från per pers.
Standard-lägenhet Superior-lägenhet Superior-lägenhet Superior-lägenhet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dina barn kommer att älska stranden, poolen och aktiviteterna på kvällarna. Du finner i La Mazzanta och på Residence Stella del Mare en sol- och badmiljö med liv och härlig stämning under hela sommaren, inte minst under skolornas lovveckor i Europa, alltså från slutet av juni till början av september. Under våren och hösten är stämningen något lugnare. Du bor endast 100 meter från den skuggiga skogen samt från närmaste affärer.

Detta är ett fint ställe för familjer

På Stella del Mare bor du bra och komfortabelt. Här finns en fin lobby där du, förutom receptionen, har gratis internetpoint. Restaurang/pizzeri och bar finns, vilket gör att du inte behöver ta dig så långt för att få något gott att äta. Det fina poolområdet är favoriten och här finns givetvis en del även till barnen, som även har en liten lekplats att vara på. Fler faciliteter är parkeringsplats, privat strand med tillhörande beach-volleyboll bana samt tvättstuga (mot betalning). På stranden och vid poolen är det på kvällarna mini-club och diverse typer av underhållning, varför du kan vänta dig ett glatt hålligång.

Flera utflyktsmöjligheter i din närhet

Området är den perfekta utgångspunkten för dig som vill kombinera en badsemester med kultur och härliga utflykter till Toscanas trevligare städer. Medeltida städer och byar som Florens, Siena, Lucca och San Gimignano ligger på överkomligt avstånd med bil och du kan t o m ta en tur över till Elba, från hamnen i Piombino som ligger endast en timmes körning härifrån. I närliggande Cecina har du en hel del affärer, där du kan göra dina inköp både vad gäller mat som nöjen och en dag i veckan, under sommarhalvåret hålls det här en trevlig marknad där du hittar allt mellan himmel och jord.

Lägenheter med balkong

Här finns totalt tre byggnader, som har lägenheter med ett, två eller tre rum. Lägenheterna är klassificerade som antigen standard eller superior och har alla klimatanläggning, telefon, satellit-tv, trådlös internetförbindelse och balkong. Lägenheterna av typen superior är ljusare och modernare och har dessutom diskmaskin. Superiolägenheternas balkonger är rymligare än standardrummens balkonger.

Läs om l√§genheterna på Residence Stella del Mare

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Rekommendationer till dig

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map