Semesterbostad i Vada i Toscana

Residence Delle Gorette

 
Residence Delle Gorette är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Delle Gorette är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vada här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Delle Gorette stod klart 2004 och ligger ca. 550 meter från stranden mellan Vada och Cecina Mare. Det är ca.1 km till centrala Cecina Mare, där man finner flera matställen, butiker och nöjen. Närmaste tågstation är Cecina som ligger ca. 2 km bort.

Lägenheterna hör till Complesso Turistico Delle Gorette, var det även finns campingplats. På stället finns reception, bar, restaurang, minimarket, kiosk, lekplats, swimmingpool för både barn och vuxna samt vattenmassage och bordtennissamt plan till tennis, fotboll, volleyboll och boccia. Från mitten av juni till mitten av september är det underhållning och aktiviteter mest på italienska. Faciliteterna delas med gästerna på campingplatsen. Gästerna har dessutom privat parkering. NB. Det är obligatoriskt att använda badmössa i swimmingpoolen.

Läs mer om Residence Delle Gorette

De 72 lägenheterna är fördelade på sex nybyggda byggnader med vardera 12 lägenheter i varje hus. Lägenheterna är nymöblerade, men dock väldigt enkelt inredda. De har alla TV, badrum med hårfön och terrass/balkong med trädgårdsmöbler. Lägenheterna på första våningen har terrass och egen trädgård, medan dem på andra våningen istället har balkong.

Läs om lägenheterna på Residence Delle Gorette

Dölj texten
 
 
search map