Semesterbostad i Vada i Toscana

Oleandri Suite Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället är förhållandevis nybyggt och ligger nära den stora skogen som ger skön skugga. Skogen ligger mellan lägenheterna och stranden. Det finns 24 enrums- och tvårumslägenheter placerade på första eller andra våningen.

Restauranger och inköpsmöjligheter

Nära lägenheterna finns det reception, gemensamt uppehållsrum, pool med parasoller och solstolar samt en liten lekplats. I den närliggande byn Mazzanta (400 meter) finns flera butiker, restauranger, apotek, disco, barer osv. Det finns också ett gott utbud av sportaktiviteter i form av en tennisbana, fotbollsplan, volleyboll och rullskridskobana. Alla aktiviterna finns nära lägenheterna.

Läs mer om Oleandri Suite Hotel

Restauranger och inköpsmöjligheter

Själva Vada ligger ca. 3 km mot norr och har ett större urval av butiker och matställen än den närliggande byn Mazzanta (400 m) som dock har allt det nödvändigaste. Få kilometer mot söder lite inåt landet ligger staden Cecina som är lite större och även har tågstation.

Lägenheter med stor balkong eller terrass

Lägenheterna är rymliga och fint med enkelt inredda. De är utrustade med moderna faciliteter som TV, telefon, hårtork och en balkong eller terrass med trädgårdsmöbler. Två av enrumslägenheterna är HCP-vänliga.

L√§genheterna på Oleandri Suite Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Oleandri Suite Hotel

Läs personliga omdömen av Oleandri Suite Hotel som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Oleandri Suite Hotel. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Oleandri Suite Hotel

Bra semesterstämning i Mazzanta

Vi blev väl mottagna lördag middag och fick komma in i lägenheten redan klockan 13, även om det var avtalat först kl 17. Lägenheten och stället levde helt upp till beskrivningen på In-Italias hemsida. Superbra läge, och bekväm tillgång till både strand och pool. Det var i stort sett bra italienare på stället, men alla var tillmötesgående och vänliga. Personalen i receptionen var alltid redo att hjälpa till - dock endast på italienska, men på ett positivt och charmigt sätt.
Lägenhetens standard var ok - egentligen passande till ett enkelt strandliv - men nog endast 1-2 stjärnor enligt dansk standard.

Läs mer

Fint för badsemester och som utgångspunkt i Toscana.

Lite svårt att hitta, när man väl är ca 100m därifrån. Gli Oleandri Residence gömmer sig nämligen bakom den lokala simhallen och vi kunde inte hitta några skyltar dit.
Fin lägenhet på andra våningen. Vi hade gärna haft ett bord och stolar för fyra personer på altanen.
Köket var inte särskilt välutrustat - ta gärna med en bra kniv.
Det är enkelt att promenera till stranden, det tar 5 min. Det är en offentlig strand utan dyra solstolar. Mycket välbesökt av italienare och inte så många andra turister :-).
Detsamma gäller staden, där det var marknad varje kväll. Folk talar nästan endast italienska, men kan kommer långt med ett leende och gestikulerande.
Poolen på stället var ok, men det var förbjudet att bada utan badmössa!
Stället ligger ok till för att köra till t.ex. Pisa och Lucca (tar ca 1h).

Läs mer

Fint boende nära havet

Ett fräscht, rent och supertrevligt ställe att bo på !
Praktiskt med barn att gå ett par hundra meter till en fin sandstrand.
Perfekt med pool och närheten till stranden. Skönt med pinjeskogen som gav skugga på baksidan. Havsutsikt från andra våningen.
Trots att ingen luftkonditionering fanns, var det svalt i rummen ändå.
Vi är jättenöjda med Gli Oleandri.

Läs mer

Bedömning av Oleandri Suite Hotel

Läs mer

Bedömning av Oleandri Suite Hotel

Läs mer

Bedömning av Oleandri Suite Hotel

Läs mer
 
search map