Agriturismo i Vada i Toscana

Le Pescine

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är lugnt och fridfullt här tre kilometer från sandstränderna i Vada mellan Livorno och Maina di Cecina. Landskapet är ganska flackt så här nära kusten, men man kan faktsikt se havet från gården. De 14 lägenheterna är mer välmöblerade och smakfullt inredda än vad man brukar se vid kusten i Italien. Dessutom har de privat uteplats med bord och stolar.

Praktisk placering på landet, men nära havet

Man kan köra ända fram till dörren för den lilla asfalterade vägen går precis förbi, men man behöver inte oroa sig för trafikbuller, för vägen är lite trafikerad. De 14 lägenheterna är välmöblerade och mer gedigna och smakfulla än vad man vanligtvis hittar så nära havet i Italien, och så har de alla egen uteplats med bord och stolar. Här finns även gasspis, brödrost, förvaringsbox, strykjärn och strykbräde samt hårfön. Lägenheterna som börjar med samma bokstav befinner sig i samma byggnad. Närmaste inköpsmöjligheter och matställen ligger i Vada där man även finner fina sandstränder.

Läs mer om Le Pescine

Pool till både barn och vuxna

Här finns två pooler i trädgården, den ena till vuxna och den andra till barn (dock inte till de allra minsta, då vattnet är 60-70 cm djupt). I trädgården finns även en lekplats till barnen. Cyklar som gästerna fritt kan använda finns också samt tvätteri med två tvättmaskiner (mot betalning). Hela stället är välskött, även utanför högsäsongen.

Läs om l√§genheterna på Le Pescine

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo San Giorgio

Santa Luce, Toscana

Rekommendationer till dig

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

Fattoria Villa Torre a Cona

Rignano sull'Arno

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map