Agriturismo i Vada i Toscana

Le Pescine

 
Le Pescine är inte tillgänglig i dagsläget
Le Pescine är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Vada här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är lugnt och fridfullt här tre kilometer från sandstränderna i Vada mellan Livorno och Maina di Cecina. Landskapet är ganska flackt så här nära kusten, men man kan faktsikt se havet från gården. De 14 lägenheterna är mer välmöblerade och smakfullt inredda än vad man brukar se vid kusten i Italien. Dessutom har de privat uteplats med bord och stolar.

Praktisk placering på landet, men nära havet

Man kan köra ända fram till dörren för den lilla asfalterade vägen går precis förbi, men man behöver inte oroa sig för trafikbuller, för vägen är lite trafikerad. De 14 lägenheterna är välmöblerade och mer gedigna och smakfulla än vad man vanligtvis hittar så nära havet i Italien, och så har de alla egen uteplats med bord och stolar. Här finns även gasspis, brödrost, förvaringsbox, strykjärn och strykbräde samt hårfön. Lägenheterna som börjar med samma bokstav befinner sig i samma byggnad. Närmaste inköpsmöjligheter och matställen ligger i Vada där man även finner fina sandstränder.

Läs mer om Le Pescine

Pool till både barn och vuxna

Här finns två pooler i trädgården, den ena till vuxna och den andra till barn (dock inte till de allra minsta, då vattnet är 60-70 cm djupt). I trädgården finns även en lekplats till barnen. Cyklar som gästerna fritt kan använda finns också samt tvätteri med två tvättmaskiner (mot betalning). Hela stället är välskött, även utanför högsäsongen.

Läs om lägenheterna på Le Pescine

Dölj texten
 
 
search map