Omdömen från Gli Oleandri Residence

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Gli Oleandri Residence

Läs personliga omdömen av Gli Oleandri Residence som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Gli Oleandri Residence. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Gli Oleandri Residence

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (2:a våningen -Typ A)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Gli Oleandri Residence

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (1:a våningen -Typ A)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Gli Oleandri Residence

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Enrumslägenhet med 3 sovplatser (2:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra semesterstämning i Mazzanta

Vi blev väl mottagna lördag middag och fick komma in i lägenheten redan klockan 13, även om det var avtalat först kl 17. Lägenheten och stället levde helt upp till beskrivningen på In-Italias hemsida. Superbra läge, och bekväm tillgång till både strand och pool. Det var i stort sett bra italienare på stället, men alla var tillmötesgående och vänliga. Personalen i receptionen var alltid redo att hjälpa till - dock endast på italienska, men på ett positivt och charmigt sätt.
Lägenhetens standard var ok - egentligen passande till ett enkelt strandliv - men nog endast 1-2 stjärnor enligt dansk standard.

Rekommendationer till andra gäster

Pizzerian vid sidan om stället gör goda pizzor både i restaurangen och som Take Away. Det finns bra inköpsmöjligheter på COOP i Vada.

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Enrumslägenhet med 3 sovplatser (1:a våningen)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Gli Oleandri Residence

Vada som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Spökresort

Bra logi, nära till stranden. Lite för långt ifrån centrum.

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (1:a våningen -Typ A)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Fint för badsemester och som utgångspunkt i Toscana.

Lite svårt att hitta, när man väl är ca 100m därifrån. Gli Oleandri Residence gömmer sig nämligen bakom den lokala simhallen och vi kunde inte hitta några skyltar dit.
Fin lägenhet på andra våningen. Vi hade gärna haft ett bord och stolar för fyra personer på altanen.
Köket var inte särskilt välutrustat - ta gärna med en bra kniv.
Det är enkelt att promenera till stranden, det tar 5 min. Det är en offentlig strand utan dyra solstolar. Mycket välbesökt av italienare och inte så många andra turister :-).
Detsamma gäller staden, där det var marknad varje kväll. Folk talar nästan endast italienska, men kan kommer långt med ett leende och gestikulerande.
Poolen på stället var ok, men det var förbjudet att bada utan badmössa!
Stället ligger ok till för att köra till t.ex. Pisa och Lucca (tar ca 1h).

Rekommendationer till andra gäster

Det tar ett par timmar per väg i bil, men unna er själva en dag i San Gimignano!

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (2:a våningen -Typ B)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint boende nära havet

Ett fräscht, rent och supertrevligt ställe att bo på !
Praktiskt med barn att gå ett par hundra meter till en fin sandstrand.
Perfekt med pool och närheten till stranden. Skönt med pinjeskogen som gav skugga på baksidan. Havsutsikt från andra våningen.
Trots att ingen luftkonditionering fanns, var det svalt i rummen ändå.
Vi är jättenöjda med Gli Oleandri.

Rekommendationer till andra gäster

Här semestrar mest italienare och det är få som kan engelska.
Ett plus om man kan italienska !

Poolen var välskött och lugn. Man fick inte hoppa från kanten, badmössa var ett krav och inga flytleksaker som luftmadrasser och dylikt fick vara i vattnet.
Barnen tyckte att det var lite synd ibland att poolen var stängd från kl 13.00-15.30 varje dag.

Intilliggande campingplatser hade kvällsunderhållning med hög musik, men inget på denna anläggning.

I Mazzanta där boendet ligget finns glasscafeer och några restauranger samt mindre mataffärer, dock med lite högre priser.
Bra att ha bil om man vill handla i större mataffärer till lägre priser eller se sig omkring.

Tips på utflykter inom en timmes bilresa:
Castiglioncello
Piombino
Aqua Village
Castagneto Carducci

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (2:a våningen -Typ A)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Gli Oleandri Residence

Gli Oleandri Residence
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Gli Oleandri Residence
Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (2:a våningen -Typ A)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Malin och familj från Nacka i Sverige bodde på Gli Oleandri Residence i Vada från den 21. till den 28. juli 2012.

Vi är en familj med 2 vuxna och tvillingar på 3,5 år som ville ha en lugn sol & badvecka i Italien vid kusten. Vi blev tipsade om Gli Oleandri vid byn Mazzanta.
Lägenheterna var över förväntan, stora och rymliga rum och rent och fräscht. Ett trevligt lägenhetskomplex (om än lite anonymt?) med hjälpsam personal.
Att hitta dit kan man räkna med tar tid, dåligt skyltat i Vada och Gli O. ligger långt ner på en återvändsgata som känns lite anonym och inte uppskyltad alls.
Poolområden var lite litet, men funkade bra. Pinjeskogen strax utanför och närheten till stranden var kanon. Lugn, trevligt, fräscht och bra för småbarn.
Byn var aningen för lugn för oss om än helt ok. I efterhand saknade vi lite mer ändå än vad som erbjöds i byn - 2 restauranger och en halvtom lekplats för barnen. Supermarket var bra och det fanns några gocartbilar och några Gelateria.
Det vart ändå lite långtråkigt för oss alla i längden. Så vi åkte till Vada på kvällarna ( 3 km bort och bil behövs) där det fanns aningen fler restauranger och en superbra lekplats!!!
Vägen dit kantades av många campingplatser och utbudet för dem verkar vara enormt, med aktiviteter och underhållning på deras områden. Vi stannade även till vid en "vägkrog" där det var bra lekplats och showaktiviteter för barn.
Med andra ord fanns det att välja på, lugna Mazzanta, halvlugna Vada och fart o fläkt på campingkrogarna.
En bil är helt klart ett måste när man bor här. Ett tips är att åka längst kusten upp mot Vada och Castiglioncello som var enormt charmigt. Dit kan man definitivt åka igen och med barn också om än mer fart o fläkt. Mysigt torg och fin strandesplanad och restauranger. Stranden där var vi tyvärr inte nere o kikade närmare på.
Livorno stad var stor och ocharmig, men kanske missade vi kvarteren vi borde sett?
Samma med Cecina, vi körde o körde, men såg inget speciellt förutom innerstaden o campingen. Vi måste missat nåt eftersom de flesta säger det är en trevlig stad och Cecina Mare såg vi tyvärr inte mycket av.
Kanske värt att undersökla närmare om man är där.
Efter 1 vecka här körde vi vidare in mot landet där vi hade hyrt en egen vingård på egen hand.
Med flyg ToR till Pisa och med hyrbil bägge veckor har allt varit super - kombinationen lugn solvecka vid kusten och sen vingård/provning inåt landet var en bra kombo och hela familjen var nöjda.
Det är tredje gången vi anlitar In-Italia och vi är mycket nöjda som vanligt och återkommer säkert igen nästa år.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Il Paradiso

Guardistallo, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Canado Club (f.d. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Populärt i Toscana

Caselsa

Certaldo

La Cecinella

Cecina Mare

search map