Semesterbostad i Vada i Toscana

Gli Oleandri Residence

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Stället är förhållandevis nybyggt och ligger nära den stora skogen som ger skön skugga. Skogen ligger mellan lägenheterna och stranden. Det finns 24 enrums- och tvårumslägenheter placerade på första eller andra våningen.

Restauranger och inköpsmöjligheter

Nära lägenheterna finns det reception, gemensamt uppehållsrum, pool med parasoller och solstolar samt en liten lekplats. I den närliggande byn Mazzanta (400 meter) finns flera butiker, restauranger, apotek, disco, barer osv. Det finns också ett gott utbud av sportaktiviteter i form av en tennisbana, fotbollsplan, volleyboll och rullskridskobana. Alla aktiviterna finns nära lägenheterna.

Restauranger och inköpsmöjligheter

Själva Vada ligger ca. 3 km mot norr och har ett större urval av butiker och matställen än den närliggande byn Mazzanta (400 m) som dock har allt det nödvändigaste. Få kilometer mot söder lite inåt landet ligger staden Cecina som är lite större och även har tågstation.

Lägenheter med stor balkong eller terrass

Lägenheterna är rymliga och fint med enkelt inredda. De är utrustade med moderna faciliteter som TV, telefon, hårtork och en balkong eller terrass med trädgårdsmöbler. Två av enrumslägenheterna är HCP-vänliga.

Läs om lägenheterna på Gli Oleandri Residence

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map