Agriturismo i Treppignana i Toscana

Vallecchia

 
Vallecchia är inte tillgänglig i dagsläget
Vallecchia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Treppignana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Orden "unik" och "autentisk" kan ibland användas för ofta. Masstillverkade produkter marknadsförs som unika och det konstruerade romantiska är autentiskt. Vi går emot strömmen och presenterar här ett ställe som vi kan garantera är både unikt och autentiskt. Och detta på gott och ont.

Det första intrycket är imponerande när du från den lilla parkeringsplatsen går upp för trapporna till denna pittoreska byggnad. Man tror att byggnaden är från 1500 eller 1600 talet och utvändigt är det inte mycket som förändrats. Detta intryck förändrats inte nödvändigtvis när du kliver in i den stora entrèn eller rättare sagt hallen. Från hallen kommer man sen in till köket var man lätt skulle kunna laga mat till långt fler än de 12 som kan bo här. Köket och dess rustika långbord står till gästernas förfogande.

Läs mer om Vallecchia

Från trädgården, var man finner en fin pool, har man en betagande utsikt över bergen, dalen och grannhusens vackra tegeltak. På andra våningen finner man sex sovrum och tre badrum med ett par små rum. Rummen är förbundna två och två så att de kan användas som sex dubbelrum eller tre suiter till fyra personer efter behov (ett av rummen har egentligen en bäddsoffa för två personer). Endast ett rum har ett badrum inne i rummet, de två andra badrummen ligger i korridoren. Detta är egentligen Vallecchias enda svaghet, och huset vänder sig alltså främst till de som inte ställer förstora krav på komfort men mer på autencitet, avslappnande omgivningar och vidunderlig utsikt.

Har du inte krav på privat badrum, internet uppkoppling, aircondition (som i övrigt är fullständigt onödigt på dessa höjder och med så tjocka husmurar) och liknande nymoderniteter så får man mycket på Vallecchia för lite pengar och med vandringsleder strax utanför dörren.

Dölj texten
 
 
search map