Hotell i Torrita di Siena i Toscana

Villa San Sanino

 
Villa San Sanino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa San Sanino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torrita di Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa San Saninos vackra stenhus har ett fint och strategiskt läge här ute på landet och detta traditionella boende är mycket uppskattat för sin trevliga personal och sina komfortabla rum, som endast är fyra, som tillsammans med god mat och härliga omgivningar gör att flera gäster väljer att återkomma, år efter år.

Bo bland böljande fält och vackra cypresser

Vid första anblicken verkar huset som vilket privathus som helst i Toscana och det är det väl egentligen också om man tänker på material och utformning, men det finns flera positiva egenskaper med Villa San Sanino som gör att gästerna stormtrivs. Mycket beror på de trevliga ägarna Giacomo och Laura som tillsammans med Ubaldo gör sitt bästa för att du som gäst ska trivas och eftersom här endast finns fyra rum har de större möjlighet till detta. Och detta, i sin tur, bidrar till att atmosfären känns skönt avslappad och familjär och det är lätt att komma till ro här på Villa San Sanino. Landskapet runt dig är mycket vackert med olivträd, cypresser och åkrar som bidrar till den rätta lantliga känslan och i den välskötta trädgården doftar rosor och lavendel. Detta är verkligen platsen för dig som uppskattar livets goda.

Läs mer om Villa San Sanino

Njut av hembakade kakor och hemlagad marmelad

Det som dukas fram på frukostbordet i ”citronhuset, La Limonaia” är hembakade kakor av olika slag, ostar, kallskuret, färsk frukt, hemlagade marmelader, ägg, juicer och olika varianter av kaffe. Du kan även njuta av det goda utomhus under pergolan och dess vinrankor. I La Limonaia serveras även lunch och middag (på förfårgan och vid förbeställning) och måltiderna är traditionellt toskansk med hemlagad pasta, olika kötträtter, grönsaker och goda desserter. Till maten kan du välja ett Brunello di Montalcino, Chianti Classico eller varför inte ett Nobile di Montepulciano. När du känner för att vidga dina vyer eller rättare sagt smaklökar kan du ta en tur bort till den medeltida byn Montefollonico där du hittar ett par restauarnger eller till Torrita di Siena som ligger endast ca 3 km bort och där du även bar, mataffär, apotek och bank. Ca 300 meter från Villa San Sanino finns en busshållplats och ca 5 km bort har du tågen.

Koppla av och njuta av vyn från poolen

I trädgården finns en s. k infinitypool med saltvatten varifrån du har en skön utsikt över det intilliggande landskapet. Här är det lätt att koppla av i en av solstolarna och du har alla chanser att få lite färg på skinnet. I Toscana finns det mängder av roliga saker du kan göra och receptionen hjälper dig gärna med tips, råd och bokning. Du kan t ex testa en matlagningskurs (min 2 och max 6 personer) där du efteråt får äta din egen mat eller gå lös på en vin- och ostprovning. Du kan lära dig mer om landets kultur och historia och bege dig till någon närliggande medeltida stad där de historiska vingslagen darrar i luften. Eller så kan du shoppa loss på en av regionens outlets eller strosa runt i t.ex. Sienas mysiga småbutiker.

När du känner att det är dags för lite fler aktiviteter kan du slänga på dig ett par bekväma skor och ta sköna promenader i området eller be personalen hjälpa dig att hyra cykel. Du kan t. ex. ta dig till vinområdet Chianti där du kan se vinrankorna från hästryggen eller varför inte uppifrån luften från en luftballong. För dig som gillar antikviteter kan vi berätta att det på de lokala marknaderna dyker upp ett och annat, som t.ex. den i Arezzo.

Klassiskt toskanskt är en del av charmen

De fyra rummen har egen uteplats med bord och stolar, vilket är extra skönt ljumma sommarkvällar. Rummen är inredda i typisk lokal stil både vad gäller möbler och textilier. Färgerna varierar i de olika rummen men alla håller samma standard. Alla rum är utrustade med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kamin, badrum med jacuzzikar och toalettartiklar från Ortiga. Kimono och flip-flops finns tillgängligt för poolen. Internet fungerar överrallt även i trädgården, vid poolen och restaurangen. Önskas massage går detta att beställas på plats.

Dölj texten
 
 
search map