Omdömen från Casa Bella
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

360-graders utsikt!

Huset ligger helt vidunderligt med utsikt hela vägen runt, bland annat till Montepulciano och Montefollonico, utomhusområdena är härliga och rum och bad- och toalettförhållandena är också mycket bra. Köket är lite litet för att rymma många när det inte endast är få som lagar mat. Ett fint långt matsalsbord och två soffor - som kanske inte är de skönaste för att spendera långa tider tillsammans - samt ett biljardbord och bord-fotboll utgör faciliteterna inomhus på markplan. Det fanns också internet och TV, men den senare blev oanvänd. På första våningen låg fem av totalt sju sovrum och här fanns också det största vardagsrummet, köket som vi inte använde bortsett från kylskåp och ett stort köksbord. Kanske hade det varit svårt om kvällarna hade varit kalla och regniga, men vi njöt i fulla drag.

Det kommer en man, som vi tror var ägaren, och ser efter trädgården och poolen varje dag. Varken han eller andra vid ankomst och avsked pratar annat än italienska, men med lite fantasi, lite franskt uttal på italienska och enkla italienska ord gick det bra.

Det finns många små vägar i området, som man kan vandra på och en tur mellan Torrita di Siena och den mycket söta lilla staden Montefollonico vilken i början är den långa grusvägen upp till huset, so sedan blir mer onyttjade stigar och dessvärre är dåligt markerad. Alla de små byarna i området har charmiga gamla bycentrum.

Det finns mycket att se på i området, men då krävs en bil - också för att göra inköp. Vi spenderade dock den mesta tiden i huset där det finns en tennisbana (ej inhängnad - pass upp för långa bollar), och utöver den lilla poolen, också en jacuzzi som är helt fantastisk i månsken med den formidabla utsikten. Om man är ok med 2,8 km grusväg är här helt vidunderligt.

Rekommendationer till andra gäster

I Betolle finns en mindre supermarknad, med lokala varor, och med slaktare och charkuteriavdelning.

Tågförbindelserna till Torrita från och till Rom och Florens är bra under dagen - byte i Chiusi.

Casa Bella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Bella
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Ren och fin liten pool, dock endast en...
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Casa Bella
 
search map