Omdömen från Casa Bella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Bella

Läs personliga omdömen av Casa Bella som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Bella. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Bella

Torrita di Siena som semester-destination

Casa Bella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Bella
Villa med 13 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2019
Antal resande 9 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa Bella

Vackert, vackert! Sängarna var aningen korta, tvättmaskinen fungerade inte riktigt första dagen, wifi var inte helt up-to-date. Grytor, pannor m.m. till 12 personer saknades en del. Läckert ställe. Optimal uppbackning från ägaren som ville göra allt för os alla. Det var ett riktigt bra ställe för en familj som ville vara alla tillsammans!

Torrita di Siena som semester-destination

Ett riktigt bra familjeställe.

Casa Bella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Bella
Villa med 13 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 8 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Casa Bella: sannerligen ett vackert hus

Väl värt att rekommendera! Ett härligt hus till en stor familj, också handikapvänligt, värden lade ut extra ramp. Charmigt hus, köket bra, dock var där bara en skarp kniv, men en massa slevar. Diskmaskinen bra, men tvättmaskinen kunde bara tvätta 1 program och vi kunde inte se temperaturen.
Ett Eldorado för barn med pool, jacuzzi, tennisbana och lekplats.
Lite bättre städning av lägenheten hade kunnat vara önskvärt, men det är också mitt enda klagomål - samt att det hade varit trevligare att mötas av ett "welcome" än ett "deposit". Men allt i allt en bra semester som jag minns med glädje.

Rekommendationer till andra gäster

En bil är ett måste, men det branta, små gatorna i de små charmerande städerna är inte för svarta själar...

Casa Bella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

För mycket prat om deposit (som vi ju hade tagit med) vid ankomst.
Placering, Placering

Otroligt vackert
 
Själva boendet på Casa Bella
Villa med 13 sovplatser

Mycket brant grusväg upp till huset
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 7 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

360-graders utsikt!

Huset ligger helt vidunderligt med utsikt hela vägen runt, bland annat till Montepulciano och Montefollonico, utomhusområdena är härliga och rum och bad- och toalettförhållandena är också mycket bra. Köket är lite litet för att rymma många när det inte endast är få som lagar mat. Ett fint långt matsalsbord och två soffor - som kanske inte är de skönaste för att spendera långa tider tillsammans - samt ett biljardbord och bord-fotboll utgör faciliteterna inomhus på markplan. Det fanns också internet och TV, men den senare blev oanvänd. På första våningen låg fem av totalt sju sovrum och här fanns också det största vardagsrummet, köket som vi inte använde bortsett från kylskåp och ett stort köksbord. Kanske hade det varit svårt om kvällarna hade varit kalla och regniga, men vi njöt i fulla drag.

Det kommer en man, som vi tror var ägaren, och ser efter trädgården och poolen varje dag. Varken han eller andra vid ankomst och avsked pratar annat än italienska, men med lite fantasi, lite franskt uttal på italienska och enkla italienska ord gick det bra.

Det finns många små vägar i området, som man kan vandra på och en tur mellan Torrita di Siena och den mycket söta lilla staden Montefollonico vilken i början är den långa grusvägen upp till huset, so sedan blir mer onyttjade stigar och dessvärre är dåligt markerad. Alla de små byarna i området har charmiga gamla bycentrum.

Det finns mycket att se på i området, men då krävs en bil - också för att göra inköp. Vi spenderade dock den mesta tiden i huset där det finns en tennisbana (ej inhängnad - pass upp för långa bollar), och utöver den lilla poolen, också en jacuzzi som är helt fantastisk i månsken med den formidabla utsikten. Om man är ok med 2,8 km grusväg är här helt vidunderligt.

Rekommendationer till andra gäster

I Betolle finns en mindre supermarknad, med lokala varor, och med slaktare och charkuteriavdelning.

Tågförbindelserna till Torrita från och till Rom och Florens är bra under dagen - byte i Chiusi.

Casa Bella
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Bella
Villa med 13 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Ren och fin liten pool, dock endast en...
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2008
Antal resande 7 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 4 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map