Villa i Torrita di Siena i Toscana

Casa Bella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Bella ligger fridfullt med 360 graders panoramautsikt ca. 4 kilometer från Torrita di Siena. Utsikten är bland de mest imponerande i Toscana som präglas av böljande landskap som är så klassiskt för denna del av Toscana. De närmaste inköpsmöjligheter (supermarket) och restauranger finns i Torrita di Siena. Vandringsleden Sentiero del Vinsanto passerar vid villan.

Aktiviteter ute som inne

Den stora villan är i stor utsträckning inredd med antika möbler i typisk rustik toscansk stil. I det stora vardagsrummet finns det både matsal med långbord samt både biljardbord och bordsfotboll. I den välskötta trädgården finner man en liten pool (8 x 4 meter och 1,2 m djup), jacuzzi och tillhörande solstolar samt en fin minitennisbana och grillplats med anslutande matplats under pergola och lekplats för de minsta. Det enda negativa är att man måste köra 2,8 km på en grusväg för att komma fram. Men så får man också fullständig lugn och ro!

Läs mer om Casa Bella

Villa med 13 sovplatser:
- är fördelad på två rymliga våningar (känns nästan som två lägenheter) och mäter ca. 230 m². På första våningen finns ett stort vardagsrum, litet men funktionellt kök (med 5 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, espressomaskin och kylskåp med frysfack), två sovrum med dubbelsäng och två badrum/toaletter.

Andra våningen nås via en utvändig uppmurad trappa som ansluter till en traditionell italiensk loggia med fin utsikt över landskapet. På andra våningen finns det ett stort allrum med kök och öppen spis, fyra sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng samt två badrum/toaletter.
Bland praktisk utrustning i villan finns det både diskmaskin och tvättmaskin samt wi-fi.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map