Omdömen från Agriturismo La Vigna

 
Agriturismo La Vigna är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Vigna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torrita di Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo La Vigna

Läs personliga omdömen av Agriturismo La Vigna som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo La Vigna. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mys och atmosfär

Torrita di Siena som semester-destination

Agriturismo La Vigna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Vigna
Studiolägenhet m. 2 sovplatser och privat trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo La Vigna

Torrita di Siena som semester-destination

Agriturismo La Vigna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Vigna
Lägenhet med 2 sovrum (Vigna Uno) m. 4+1 sovplatser och privat terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Sommar 2015

Ett jättehärligt ställe, trevliga och vänliga kontaktpersoner på Agriturismo La Vigna. Det var verkligen fint och närområdet var också jättefint.

Minus = det ligger väldigt nära vägen och på " toppen" av en 3 hårnålskurva och de ivriga chaufförer i Italien samt lastbilarna, kunde man märka när de passerade La Vigna - och det var under hela dygnet.......

Agriturismo La Vigna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Vigna
Lägenhet med 2 sovrum (Vigna Uno) m. 4+1 sovplatser och privat terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Toscana -

La Vigna:
Fantastisk belägenhet med en vacker utsikt.
Fin lägenhet med det allra nödvändigaste. Vi har tidigare bott på liknande semesterboenden och förväntar inte att det ska vara mer än det allra nödvändigaste. Det var parkering vid lägenheten.
Poolen var helt ok, och den låg precis utanför vår lägenheten. Stor och fin övertäckt terrass.
Bra service och några i personlaen talade engelseka. De gjorde allt vad de kunde för att vi skulle få en fantastisk semester.
Gott egen producerat vin (de gör 12.000 flaskor vin per år). Vi tyckte bäst om deras Riserva.

Vi var 2 familjer som reste tillsammans (4 vuxna och 5 barn). Vi bodde i Vigna 1 och 2. La Vigna är ett jättebra val om man reser som ett större sällskap. Vi kunde sitta tillsammans allihop på terrassen.

Rekommendationer till andra gäster

I Torrita di Siena ligger Ristorante Pizzeria "Piccolo" (adress: Passeggio Giuseppe Garibaldi). Goda pizzor till bra priser (gennomsnittspris för 1 pizza var 40 danska kronor). Drick gärna en latte macchiato i skuggan ute på terrassen medans ni vänter på era pizzor.
Ristorante Pizzeria Le Macine (adress: 2 Loc. Palazzeta). Ligger ca 500 meter från La Vigna. God italiensk middag med antipasti, primi, secondi, dessert, vin , kaffe, vatten till ett pris på 20 € (inkl. coperto på 2 €).
Jättegod mat och de lagade typiska rätter för området, även deras pizzor baka i stenugn. Det är ofta många gäster i restaurangen, så förboka bord - och då kan man även få möjligheten att sitta ute på terrassen - där du har en obesklivligt vacker utiskt över landskapet och de böljande kullarna. De öppna ca kl: 20.00 (det är ju Italien....) och har stängt onsdag.
Bar/glass: Flera stycken att välja mellan i Torrita och alla var bra :-) Pröva gärna en morgonkaffe och en italiensk "wienerbröd" på baren vid stadsporten i Montefollonico. Väldigt lokalt och autentiskt.
I Montefollonico ligger även Relais La Costa (Via Coppoli, 11-23), tyvärr var det stängt när vi var där. Restaurangen finns med i Michelinguiden. Menu för 25 €.

Det finns flera fina byar som inte ligger långt från La Vigna (Montepulciano, Pienza) och kör man lite längre har man Cortona, Siena - ca 45 min.
Om man vill ha något annat än bara poolen. så ligger Acquapark Crocodile på SP25 vid avfarten från A1 vid Monte San Savino. Det är inte så många badgäster där i mitten av juli - här finns b la vattenrutschbanor mm.
Trasimensjön - vid Castiglione del Lago - här kan man bada, hyra trampbåtar, det finns en bar och det är inte så mycket folk i mitten av juli.

Agriturismo La Vigna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Vigna
Lägenhet med 2 sovrum (Vigna Uno) m. 4+1 sovplatser och privat terrass

Som beskrivelsen och förväntat
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo La Vigna

Agriturismo La Vigna
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo La Vigna
Lägenhet med 2 sovrum (Vigna Uno) m. 4+1 sovplatser och privat terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map