Agriturismo i Torrita di Siena i Toscana

Agriturismo La Vigna

 
Agriturismo La Vigna är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo La Vigna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Torrita di Siena här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vingården Agriturismo La Vigna ligger i det södra Toscana nära Montepulciano. Här bor och arbetar flera generationer av familjen De Giacomo. De framställer olivolja, rödvin och vitt vin samt att de har en handfull lägenheter som de hyr ut. Gården ligger tätt på landsvägen mellan Torrita di Siena och Osteria delle Noci vilket medför en viss lokatrafik, i gengäld slipper man köra på små grusvägar för att komma hem efter en dag i det toscanska landskapet.

Allt du behöver

Det finns egentligen fem lägenheter på gården men vi har valt att endast erbjuda de bästa av dessa fem, nämligen de tre lägenheter som ligger på första våningen av det pittoreska gamla huset var familjen själv bor på andra våningen. Lägenheterna är nyrenoverade och med deras golv i terracotta och vackra välvda tak bidrar till upplevelsen av att bo i det autentiska Toscana. Alla lägenheter har en egen uteplats med bord och stolar, här finns såklart även en grill samt en välskött pool med solstolar och parasoll. Njut av utsikten från poolen, den är verkligen vacker.

Läs mer om Agriturismo La Vigna

Trerumslägenheten Vigna Uno med fyra sovplatser
- Lägenheten är ca. 55 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med ugn och diskmaskin, två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat övertäckt terrass (med utsikt till poolen) med bord och stolar samt en del i trädgården.

Trerumslägenheten Vigna Due med fyra sovplatser
- Lägenheten är ca. 55 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med ugn och diskmaskin, två sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat övertäckt terrass (med utsikt till poolen) med bord och stolar samt en del i trädgården.

Trerumslägenheten Vigna Tre med sex sovplatser
- Lägenheten är ca. 70 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med ugn, tre sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en trädgård med bord och stolar och inte minst utsikt över landskapet.

Lägenheterna på Agriturismo La Vigna

Dölj texten
 
 
search map