Semesterbostad i Tirrenia i Toscana

Residenza Turistica Principe di Piemonte

 
Residenza Turistica Principe di Piemonte är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Turistica Principe di Piemonte är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tirrenia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza Turistica Principe di Piemonte ligger längs kustvägen - på strandsidan - mellan Pisa och Livorno. Längs med strandpromenaden finner man matställe och inköpsmöjligheter hela vägen in till centrum som ligger 3 km bort.

Den eleganta byggnaden härstammar från början av 1900-talet och präglas av art-nouveau stil. Det användes till en början som sommarresidens för barn och familjer som kom hit tillsammans med deras präster från inlandet under sommarmånaderna. Hela byggnaden har nyligen blivit renoverad och man har tillfört en del moderna faciliteter.

Läs mer om Residenza Turistica Principe di Piemonte

Man har nämligen byggt en härlig pool och barnpool med solterrass och bar samt en liten fotbollsplan. På stranden precis ovanför byggnaden finns det parasoller och solstolar, beach-volley och boccia. Dessutom finns det självklart reception och parkeringsplats.

Lägenheterna ligger på första eller andra våningen och är snyggt inredda. De är alla utrustade med aircondition, TV och tvättmaskin. Då detta ställe ligger ut med kustvägen så ska man räkna med att ibland kunna höra trafiken som är mest omfattande under helgerna då den lokala befolkningen kör till och från stranden.

Dölj texten
 
 
search map