Omdömen från Residence Miramare

 
Residence Miramare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Miramare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tirrenia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Miramare

Läs personliga omdömen av Residence Miramare som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Miramare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En vecka i Tirrenia

Fint ställe med enorm sandstrand med härliga bad. Lägenheterna var jättefina med hög standard. Restaurangen på Miramare var inte den bästa men det finns många andra inom bekvämt gångavstånd. Som helhet jättebra och barnvänligt.

Rekommendationer till andra gäster

Hyr bil innan resan så att den kan hämtas ut direkt vid ankomst till flygplatsen.

Residence Miramare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miramare
Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser (med terrass och uteplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Residence Miramare

Residence Miramare
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miramare
Trerumslägenhet med 6/7 sovplatser (med terrass och uteplats)
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Leif med sällskap från Bengtsfors i Sverige bodde på Residence Miramare i Tirrenia från den 27. maj till den 3. juni 2012.

Resan till Tirrenia var helt underbar. Sommarvärme hela veckan, +30 och sol hela veckan med ett badbart Medelhav. Lägenheten var perfekt för fyra personer. All personal hjälpsam och tillmötesgående. Endast två solstolar var det som kanske inte var så bra när vi var fyra personer. Har rekommenderat In-italia till vänner som tänker resa till Italien.
Återkommer vid nästa resa till Italien. Ha en bra sommar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Margareta med sällskap från Härnsand i Sverige bodde på Residence Miramare i Tirrenia från den 13. till den 20. september 2011.

Vi var 8 st. som reste till Tirrenia och Residence Miramare mellan den 13-20 september 2011. Kontakten med in-italia har fungerat utmärkt från bokning av resan, påminnelse om delbetalning samt återkoppling efter hemkomst. Vi flög från Skavsta till Pisa på kvällen. Svårigheter på Pisas flygplats med att få tag i en taxi men lyckades till slut.

Residence Miramare liknade en radhuslänga och det var rent och snyggt både inom-och utomhus. Aircondition i lägenheten var ett måste då det var mycket varmt under veckan. Till varje lägenhet fick man endast två solstolar och en parasoll och fick betala extra om man ville ha flera, alternativt ligga nere vid vattnet. Vid solstolarna fick man inte hänga kläder eller ha mat med sig. Mycket fin sandstrand. Vi åt lunch på deras strandrestaurang med billig och god mat.Receptionen var inte öppen regelbundet vilket var en nackdel.

Våra inköp till frukosten gjorde vi dagligen i en affär som låg i centrum och bakom huvudgatan ca 500 m från vårt boende. Där fanns också en brödbutik med gott färskt bröd.Restaurangerna i Tirrenia serverade god mat och dryck. Utflykter med tåg och buss till Cinque Terre, Livorno samt shopping/marknad kring det lutande tornet i Pisa. Vi var mycket nöjda med resan.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 8 Vuxna
Namn
Bo med sällskap från Ljungskile i Sverige bodde på Residence Miramare i Tirrenia från den 24. september till den 2. oktober 2011.

Jätte nöjda, möjligen kan man från början få ut en nyckel till, vi var 6 personer och hade en nyckel..... blev lite krångel ibland, fick en nyckel till efter ett tag. Bäddsoffan var en hängmatta. Köksredskapen där fanns nog lite att önska, kniven ex. vis gick dåligt att skära med, och lite sådana smågrejor. TOTALT SETT VAR ALLT JÄTTE BRA!! De här småsakerna kunde vi leva med.... inga problem.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Fredrik med familj från Falsterbo i Sverige bodde på Residence Miramare i Tirrenia från den 28. augusti till den 4. september 2010.

Vi vill väldigt gärna dela med oss av våra åsikter om denna trevliga semesterort och inte minst det underbara Residence Miramare. För vårt vidkommande var orten mycket bra. Lugnt och trevligt men ändå med barer, glassbarer och restauranger inom rimligt avstånd.
Det vi verkligen uppskattade var att det inte var ett charterställe med tusentals svenskar utan en riktigt genuin italiensk semesterort.
Rent och fint överallt. Vi kan verkligen rekommendera Ristorante Cavalliere Nero på Viale del Tirreno 189. Mycket god mat och bra service!!
Även glassbaren i vit modern design uppe vid piazzan där bussarna stannar är att rekommendera! God hemgjord glass och vackra, svalkande drinkar.
Det vi kände var till nackdel för oss var att vi kom med flyg till Pisa och tog taxi till boendet. Allt det gick utan problem men det hade varit bra att ha tillgång till bil i Tirrenia för inköp m.m. Förvisso kunde vi låna cyklar av receptionen vilket underlättade för oss!

Generellt kan vi säga att upplevelsen av Tirrenia var mycket genuin. Vi kände oss välkomna och kommer definitivt att återvända en dag!
Ett rent, fräscht och snyggt boende med bra utrymmen, bra matlagningsmöjligheter och härlig uteplats där vi satt varje kväll.
Personalen, med Alessandra Rundo i spetsen, gjorde verkligen allt för att vi skulle trivas och känna oss omhändertagna.
Att utnyttja möjligheten till en cykeltur i omgivningarna är definitivt att rekommendera! Låna cykel i receptionen och se omgivningarna i ett lugnt tempo. Mycket bra!

Det finns massor av utflyktsmål att besöka. Vill man hyra en bil så har man många möjligheter att besöka många intressanta platser. Dock finns ingen biluthyrning i Tirrenia utan i Pisa...

Vi kan också varmt rekommendera Supermercat Conad på Viale del Tirreno 215. Trevligare personal och bättre sortiment än Coop. (Ett lysande exempel var när jag skulle köpa lunch och hittade frusen "Frutti di Mare" som jag tyckte skulle vara gott till pasta. Problemet var dock att jag inte förstod den italienska tillagningsanvisningen. När jag frågade en i personalen kunde han inte ett dugg engelska men jag lyckades gör mig förstådd och för att visa hur man skulle göra letade han upp en annan rätt som hade bilder på paketen och utifrån det gestilkulerade och beskrev han hur man skulle göra. Slutresultatet blev en fantastisk lunch!!!) Rimlig prisbild också. En hel del bra kampanjvaror och alltid nybakat bröd på morgonen!
Vi rekommenderar att åka in till Pisa och titta på tornet och gå i de gamla delarna av staden. Inte bara vid lutande tornet utan gå runt och se staden i övrigt!
Att ta sig upp med buss till Marina di Pisa och äta på en av restaurangerna med havet precis nedanför är också en upplevelse. Sitta i solnedgång med goda vänner och njuta.....

Området som sådant är inget om man vill ha nattliv med nattklubbar och barhäng. För oss som hade barnen med passade det däremot perfekt! vi var hemma vid huset vid 22-23 varje kväll och kunde då sitta och njuta av kvällsvärmen på terassen. Har man som vi barnen med sig ska man ta någon kväll och gå till Luna park. En liten men för barnen fullt tillräcklig park med lite karuseller och spelattraktioner m.m. Under högsäsong är förmodligen också gokartbanan i Luna Park öppen. Missa inte marknaden! Den är på tisdagar...

Bemötandet från er på In-Italia har varit bra från början till slut! Vi är mycket nöjda! Vi har kort sagt haft en underbar tripp! Jag bifogar även några bilder från resan!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map