Semesterbostad i Tirrenia i Toscana

Residence Miramare

 
Residence Miramare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Miramare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tirrenia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Miramare ligger omgivet av den täta barrkog som präglar staden. Här får du och familjen en skön solsemester i frodiga omgivningar precis ut till den fina sandstranden och det förfriskande havet.

Lägenheter på markplan

Residence Miramare består av en huvudbyggnad var receptionen finns. Nära huvudbyggnaden ligger alla lägenheterna som alla ligger på första våningen och har en egen liten trädgård.

Läs mer om Residence Miramare

Parasoll och solstolar på stranden

På Residence Miramare finns det dessutom parkeringsplats och tillgång till närmaste lido (Bagno Miramare) var gästerna har parasoller och solstolar till förfogande. På lido'n finns även en restaurang med tillhörande pizzeria, lekplats och en liten arena för kvällsunderhållning. På stranden är det möjligt att hyra trampbåtar, spela bordtennnis, beach-vollye, bocce osv. I själva Tirrenia stad finns allt vad man kan behöva under sin semester: apotek, tvätteri, pub, restauranger, glassbarer osv.

Privat uteplats

Lägenheterna ligger alla på första våningen och har alla ett loft. De är välmöblerade och har TV, förvaringsbox, telefon, adsl-linje, aircondition och hårtork i badrummen. På den privata uteplatsen som hör till varje lägenhet finns det bord och stolar. OBS: Det är inte möjligt att ankomma efter kl. 20.00. Vid senare ankomst måste gäster sova över på hotell (för egen räkning) och kan först checka in följande dag från kl. 09.00.

Lägenheterna på Residence Miramare

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser (med terrass och uteplats)

lägenheterna är på ca. 45 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, separat utrymme med dubbel bäddsoffa och badrum med toalett och dusch. Ovanför kokvrån finns det ett loft med dubbelsäng samt en utdragbat säng. Från uppehållsrummet kommer man ut till en utomhus terrass / uteplats med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 6/7 sovplatser (med terrass och uteplats)

lägenheterna är på ca. 60 m² och består av uppehållsrum med kokvrå, separat utrymme med dubbel bäddsoffa och sovrum med dubbelsäng. Vidare finns det loft med dubbelsäng samt en utdragsbar säng och badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet kommer man ut till en utomhus terrass / uteplats med bord och stolar.

Dölj texten
 
 
search map