Semesterbostad i Tirrenia i Toscana

Residence Cosmopolitan Golf

Poolen vid Klubbhuset
 
Residence Cosmopolitan Golf är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cosmopolitan Golf är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tirrenia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Cosmopolitan Golf ligger vid Tirrenia i en stor grön park där det också finns en 18-håls golfbana, drivning/putting range samt tillhörande klubbhus.

Placering och service

Här finns reception, restaurang, bar, tvätteri med mynt-tvätt, parkeringsplats och lekplats. Tirrenias centrum ligger 1 km bort. Här finner man flera inköpsmöjligheter, restauranger, ett litet tivoli och om sommaren även kvällsmarknad som är öppen varje kväll samt barnvänliga sandstränder.

Läs mer om Residence Cosmopolitan Golf

Golfklubben

Golfklubbens klubbhus, träningsbana och de tillhörande aktiviteterna, så som fotbollsplan och mountainbikes med mera kan användas vid förfrågan och då mot betalning. Klubbhuset ligger i de före detta filmstudios, som byggdes under 1930-talet.

Lägenheter med privat uteplats

Lägenheterna ligger i nybyggda radhus och finns på första eller andra våningen. Alla lägenheter är snyggt möblerade och är utrustade med TV och aircondition, och har egen terrass/balkong. Vid husen finns det en 50 x 20 meter stor pool (användning av badmössa är obligatoriskt). Från den 14/6 - 30/8 2008 är en plats (parasoll med två solstolar) på Residence Cosmopolitan Golfs privata strand inkluderat i priset. Det går gratis transferbuss till och från denna strand.

Lägenheterna på Residence Cosmopolitan Golf

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch, samt terrass eller balkong med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. med privat trädgård)

ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Från lägenheten har man utgång till en terrass samt privat trädgård med trädgårdsmöbler. Dessutom finns det tvättmaskin.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2:a vån. med takterrass)

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch samt en vindeltrappa som leder upp till terrassen med trädgårdsmöbler. Dessutom finns det tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map