Semesterbostad i Tirrenia i Toscana

Residence Club Continental Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tirrenia, som är känt för sin långa och fina sandstrand passar dig ypperligt som längtar efter sköna sol och badstunder. Det är här vi hittar Residence Continental, som ligger mitt i Tirrenias centrum och endast 50 meter från stranden. Komplexet består av två stora två vånings byggnader med 50 lägenheter i varje som delar utomhus facilieter med Grand Hotel Continental, som ligger precis vid sidan om.

En härlig badsemester

På resorten har du allt du behöver för en trivsam vistelse. Här finns reception, tvätteri, privat parkeringsplats, fitness rum, barnpool och pool på 50 x 20 meter med solstolar. Dessutom har du tillgång till ställets privata strand där det finns bar och restaurang samt möjlighet till att utöva olika sportaktiviteter som te.x. beach volleyball, boccia, windsurfing samt hyra trampbåtar.

Bort till Piazza Belvedere där du har barer och restauranger är det endast ca 250 meter. Här hittar du också apotek, bank och några butiker av diverse slag. Men som sagt, du behöver inte ge dig iväg för at dricka och äta gott på resortens restaurang. Även baren erbjuder lättare luncher i perioden 12/6-12/9.

Läs mer om Residence Club Continental Resort

I klubbkortet har du olika aktiviteter

I klubbkortet (från början av juni till början av september) får du tillgång till tennisturnering, diverse aktiviteter, cabarét, kvällsunderhållning, skådespel, användning av kanoter och windsurfing (så länge de är lediga), beach volleyboll, boccia, minibiljard, bordtennis och miniklubb för barn mellan 4 och 10 år. Till varje lägenhet hör dessutom ett parasoll och två solstolar på ställets privata strand i högsäsong (utanför säsong går det bra att hyra på plats). Solbäddar finns att hyra mot betalning.

Tennisbanor, fotboll och golfbana

Skulle resortens aktiviteter, mot förmodan, inte räcka så har du inom 1 km från Residence Club Continental Resort både tennisbanor och fotbollsplaner som du kan hyra med rabatt om du visar upp ditt Tessera Club kort. Inom 2 km finns dessutom två golfbanor, en med 9 hål och en med 18. Närmaste tågstation har du i Pisa, 15 km bort, men lokala bussar tar dig längs kusten.

Lägenheternas placering och utrustning

Lägenheterna som ligger på första eller andra våningen, är rymliga och utrustade med TV, kassafack, telefon samt mot betalning kan du få aircondition och i för- samt eftersäsong värme om detta skulle behövas. Wi-Fi i gemensamma utrymmen. De flesta lägenheter har balkong/terrass eller uteplats. Den lägenhetstyp som inte har någon uteplats (lägenhet m. 1 sovrum för 3 personer) ligger vänd inåt gården. Vi ber dig observera att en del lägenheter är i två plan med ett s.k. sovloft.,

L√§genheterna på Residence Club Continental Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Club Continental Resort

Läs personliga omdömen av Residence Club Continental Resort som ligger i Toscana. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Club Continental Resort. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Residence Club Continental Resort

Bra

Väldigt nöjd

Läs mer

Bedömning av Residence Club Continental Resort

Läs mer

Bedömning av Residence Club Continental Resort

Läs mer

Bedömning av Residence Club Continental Resort

Läs mer

Bedömning av Residence Club Continental Resort

Läs mer

Bedömning av Residence Club Continental Resort

Läs mer
 
search map