Semesterbostad i Tirrenia i Toscana

Residence Club Continental Resort

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Continental ligger mitt i Tirrenias centrum och endast 50 meter från stranden. Komplexet består av två stora två vånings byggnader med 50 lägenheter i varje som delar utomhus facilieter med Grand Hotel Continental, som ligger precis vid sidan om.

Bättre badsemester

Det finns reception, tvätteri, privat parkeringsplats, fitness rum, lekplats, barnpool och pool på 50 x 20 meter med solstolar. Dessutom har man tillgång till ställets privata strand där man finner bar och restaurang samt kan utöva sport aktiviteter som te.x. beach volleyball, boccia, windsurfing samt hyra trampebåtar.

Läs mer om Residence Club Continental Resort

Obligatoriskt klubbkort

Det obligatoriska Tessera Club (från början av juni till början av september) som betalas direkt till hotellet ger tillgång till välkomstmöte, tennisturnering, diverse dagsaktiviteter, cabaret, kvällsunderhållning, skådespel, användning av kanoter och windsurfing (så länge de är lediga), beach volleyball, boccia, minibiljard, bordtennis och miniklubb för barn mellan 4 och 10 år. Till varje lägenhet hör en parasoll och två stolar på ställets privata strand. Solstolar finns att hyra mot betalning.

Tennisbanor, fotboll och golfbana

Inom 1 km från Residence Club Continental Resort finner du tennisbanor och fotbollsplaner som man kan hyra med rabatt om man visar sitt Tessera Club kort. Inom 2 km finns dessutom två golfbanor, en med 9 hål och en med 18. Närmaste tågstation finns i Pisa, 15 km bort.

Lägenheternas placering och utrustning

Lägenheterna som ligger på första eller andra våningen, är rymliga och utrustade med TV samt mot betalning kan man få aircondition.

L√§genheterna på Residence Club Continental Resort

Enrumslägenhet för 3 personer

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för en person, sov utrymme med dubbelsäng, badrum samt terrass.

Tvårumslägenhet (med terrass) för 4 personer

Lägenheterna kan vara fördelade på en eller två våningar. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, badrum och terrass.

Trerumslägenhet för 6 personer

Lägenheterna kan vara fördelade på en eller två våningar. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbelbäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum och terrass eller trädgård.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map