Hotell i Tirrenia i Toscana

Grand Hotel Continental

 
Grand Hotel Continental är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Continental är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tirrenia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På torgert vid Grand Hotel Continental finns en stor offentlig parkeringsplats och en stor terrass ut till havet. Här arrangeras gatumarknad om kvällen hela sommaren igenom. Ca. 200 meter från hotellet på andra sidan av torget finns ett litet tivoli med flera aktiviteter. Så se fram emot liv och rörelse under semestern.

Fin placering till stad och strand

Hotellet är klassificerat som 4-stjärnigt hotell. Byggnaden ser inte spännande ut utifrån, men det är betydligt trevligare invändigt och har den fördelen att det ligger riktigt bra i förhållande till staden, stranden och pinjeskogen. På stället finns 24-timmars reception, stor hall med bar, mötes- och konferenslokaler, restaurang (med fast dagsmeny), hiss, internet point och garage (mot betalning). Det är också möjligt att parkera på gatan framför hotellet, dock mot betalning. Under badsäsongen har gästerna gratis tillgång till hotellets privata strand med solstolar och parasoller.

Läs mer om Grand Hotel Continental

Goda faciliteter

Bland utomhus faciliteterna finns det barnbassäng, olympisk swimmingpool (50 x 20 meter) med solstolar, barnpool och fitnessrum samt bordtennis. Mot betalning kan du låna cyklar och spela golf på golfbanan (Cosmopolitan Golf & Country Club), som ligger 1 km härifrån.

Hotellet arrangerar dessutom barnklubb vid lekplatsen på bestämda tider för de minsta mellan 10 och 14 år. Det är dessutom dag- och kvällsunderhållning på hotellet från mitten av juni till slutet av augusti.

Fina och välskötta rum

Hotellets totalt 175 rum är alla fint coh välhållet inredda, de flesta med golvmattor. De är alla utrustade med telefon, satelit-TV, pay-TV, aircondition, minibar, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårtork. Det finns även rum med 4 sängar.

Läs om rummen på Grand Hotel Continental

Dölj texten
 
 
search map