Agriturismo i Terricciola i Toscana

Podere S. Emilia

 
Podere S. Emilia är inte tillgänglig i dagsläget
Podere S. Emilia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terricciola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terricciola är känt bland lokalbefolkningen för sitt goda rödvin. I den gröna dalen mellan Pisa och Volterra ligger Podere S. Emilia. Från gården är det cirka 4 km till staden, var ni finner restaurang och inköpsmöjligheter.

Lanthus med trädgård och fina faciliteter

Det är ett gammalt lanthus, som nyligen blivit renoverat och uppdelat i 5 lägenheter. Vid husets stora möblerade trädgård finns en liten sjö och - än viktigare - en simbassäng (13 x 6 meter). På stället finns även grill, gemensam tvättmaskin och parkeringsplats. På kort avstånd hittar man Toscanas sevärda storstäder (40 km till Pisa, 60 km till Siena, 65 km till Florens, 45 km till Lucca) och de mest kända medeltidsstäderna (40 km till San Gimignano, 25 km till Volterra).

Läs mer om Podere S. Emilia

Lägenheter med uteplats

Lägenheterna är utrustade med satellit-TV, strykjärn och brödrost. Alla lägenheter har privat uteplats med bord och stolar. Till lägenheterna på andra våningen ligger uteplatsen nedanför trappan.

Lägenheterna på Podere S. Emilia

Tvårumslägenhet Granaio med 2 sovplatser (bottenvåningen)

Tvårumslägenhet Granaio ligger på bottenvåningen och är ca. 40 m² stor. Den består av ett uppehållsrum med enkeltsäng, kök med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Concimaia med 4 sovplatser (bottenvåningen)

Lägenhet Concimaia ligger på bottenvåningen och är ca. 45 m². Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Pino med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Pino har ingång från en utomhus stentrappa, som leder upp till andra våningen. Lägenheten använder samma trappa som lägenheten Il Focolare. Lägenheten är ca. 42 m² och består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Focolare med 6 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Focolare ligger på första våningen och är ca. 65 m². Lägenheten har ingång genom en utomhus-stentrappa som leder upp till denna lägenheten och även Pino. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt stor öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Stalla med 6 sovplatser (bottenvåningen)

Lägenheten Stalla ligger på bottenvåningen och är ca. 65 m². Lägenheten består av kokvrå och en dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Podere S. Emilia

Läs personliga omdömen av Podere S. Emilia som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere S. Emilia. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Podere S. Emilia

Trevligt och härligt semesterställe!

Vi tillbringade en 10 dagars semester på Podere S. Emilia och var mycket nöjda med stället. Det är rent och snyggt och värdarna är rara och älskvärda, även om de inte pratar engelska. De är diskret på plats varje morgon och sköter om poolen och området där omkring och ser till så allt är i ordning. Vi är en familj på 5 personer (här ibland 2 pojkar på 18 och 16 år samt en flicka på 12 år), och vi var alla mycket nöjda med både poolen (som vi först var rädda för att den inte skulle vara djup nog för de stora, men som visade sig vara helt ok) och lägenheten samt omgivningarna över huvud taget.

Coop i Pecciola (10 min. med bil) är den bästa affären att handla i, men även MD i La Rosa (7 min.) är utmärkt.

Läs mer

Super härligt ställe med trevliga värdar

Läs mer

Härligt ställe

Totalt sätt ett härligt ställe i Toscana. De italienska värdarna vaknar tidigt och sköter poolen. Mycket fint poolområde med fina stolar och parasoll. Vi fick tomater och ägg av värdarna. Härligt semester!!

Läs mer

Lantligt, trivsamt och ostört i vackra omgivningar.

Bra boende i rejäla, rustika lägenheter. Stor trädgård med pool. Det enda som saknades var en fläkt när det var som varmast.

Läs mer

Trevligt ställe för familjesemester med utmärkt läge!

Rent och snyggt i lägenheterna, trevligt inredda, stor och härlig pool, boulebana och volleybollnät.
Vi var fem familjer som hyrde hela huset och vi hade en toppenvecka!

Läs mer

Bedömning av Podere S. Emilia

För två familjer (4 vuxna, 5 tjejer 12-16 år), fungerade det perfekt att ha de två lägenheterna på första våningen på Il Pino D'oro, som endast var avskilda med en trappa - nästan som att vara i ett stort sommarhus. Poolen var verkligen härlig, och området runt omkring var rent och användes flitigt. På grund av få lägenheter (5, men endast 4 upptagna då vi var där) kändes det nästan som att vi hade det hela för oss själva. Värdparet talade inte ett ord engelska, men var behjälpliga och ofta på plats vilket medförde att både hus och trädgård var absolut perfekta. Lägenheterna var härliga och välutrustade, allt i alla ett härligt ställe!
Den närmsta staden La Rosa var inte så spännande, men där fanns vad som behövdes av inköpsmöjligheter. Om man vill äta ute, kan vi rekommendera att köra ca 10 minuter till Pecciolo, en fin stad, högt belägen, med utmärkta restauranger.

Läs mer
 
search map