Semesterbostad i Terricciola i Toscana

Podere La Fornace - Badia di Morrona

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det bästa med det gamla lanthuset Podere La Fornace är att här endast finns två lägenheter. Och hyr du dem båda har du automatiskt privat tillgång till den tillhörande trädgården och utomhuspoolen. På bottenplan ligger en trevlig restaurang som förutom hemtrevlig miljö bjuder på god mat och bra service, praktiskt för dig som inte känner för att kocka själv en dag.

En välkänd vingård med goda viner


Podere La Fornace tillhör vingården Badia di Morrona, som är en av områdets största. Och förutom att ta fram goda viner lägger ägaren ner mycket passion och tid på sin olivoljeproduktion. Ägorna är stora, på hela 600 ha varav ca 40 täcks av olivträd, 110 av vinrankor och resten är fält och skog. Och du kan inte åka hem utan att ha provat på några av gårdens viner och detta kan du göra upp på cantinan.
Eller så bokar du ett bord på restaurangen där du inte bara kan njuta av de goda vinerna utan även av vällagade lokala specialiteter.

Du kan också köpa goda råvaror med dig hem och skapa dina egna tolkningar i det tillhörande köket. Maten kan du sedan servera ute i trädgården där det finns stolar och bord. Alternativt kan du bege dig till närliggande Terricciola eller Terme di Casciana, som ligger ca 6-7 km bort. Här finns förutom flera matställen även bar, bank, apotek och matbutiker.

Läs mer om Podere La Fornace - Badia di Morrona

Det finns så mycket att se och göra

Du har ett bra utgångsläge till att göra flera trevliga utflykter och kan faktiskt få en riktigt bra kombinationssemester. Inom lagom dagsettapper når du nämligen inte bara kulturstäder somn Siena, Florens och Pisa utan även några av regionens mest älskade byar som San Gimignano och Volterra. Du kan t o m nå den toskanska kusten där du kan ta sköna dopp och unna dig en timme eller två på stranden för att sedan frossa i fisk och skaldjur.

Området du bor i lockar också till sköna promenader och cykelturer. Är du hästintresserad kan du besöka Equi Oasi Arcadia där du kan följa med på ridturer ut på gårdens ägor. Här finns även möjlighet att ta lektioner för dig som är nybörjare.
Hör gärna med receptionen, där du checkar in, så hjälper de dig med både tips och råd. De kan hj'lpa dig med att hyra cykel, scooter och t o m ordna så att du får hem privat kock. Eftersom gården dessutom äger ett gammalt kloster från 1089 kan de ordna olika events, fester och cermonier.

Du bor i rymliga lägenheter


De båda lägenheterna Taneto och Vignaalta är rustika med traditionell inredning, och du har alla bekvämligheter du behöver. Båda har kök och uppehållsrum, de klassiska stengolven och synliga bjälkar i taket. Villan är utrustad med faciliteter som Sat-TV, myggnät, kassafack, ugn, micro, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost, diskmaskin, tvättmaskin, winebar och fri Wi-Fi. För extra städning och byte av sängkläder går detta att få mot betalning på plats.

L√§genheterna på Podere La Fornace - Badia di Morrona

Lägenhet m. 2 sovrum

Lägenheten är på ca 90 m² och ligger på första plan. Här finns ett uppehållsrum med öppen spis, litet kök , två sovrum (varav ett med två separat sängar) med vardera två sovplatser och två badrum.

Lägenhet m. 3 sovrum

Lägenheten är på ca 120 m² och ligger på första plan. Här finns ett uppehållsrum, litet kök , tre sovrum (varav två av dem med två separat sängar) med vardera två sovplatser och tre badrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map