Agriturismo i Terricciola i Toscana

Podere Il Selvino

 
Podere Il Selvino är inte tillgänglig i dagsläget
Podere Il Selvino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terricciola här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor mitt i triangeln mellan Pisa, Florens och Siena, vilket innebär att du är på semester mitt i de mjuka toskanska kullarna. De tre bondgårdarna, som härstammar från 1700-talet, är idag renoverade och inredda som semesterlägenheter, och vid lägenheterna ligger också en restaurang där du kan njuta av frukost eller andra måltider - eller bra ett glas vin eller två medan barnen leker i poolen.

Det är enkelt att köra till Il Selvino - och enkelt att åka på utflykt härifrån

Även om Il Selvino ligger på landet, kommer du lätt hit på en asfalterad väg (endast de sista hundra meterna är en grusväg), och du har relativt kort till inköpsmöjligheter och restauranger vid La Sterza. Agriturismons marker bjuder på goda möjligheter för promenader bland olivträden och vinmarkerna, eller runt gårdens egen sjö. Du kan också lätt ta dig ut på utflykter till de medeltida städer som ligger på toppen av backarna som omger gården. Du har kort till Volterras medeltida centrum, till Peccioli med dess unika klocktorn och mysiga gator, eller till Lajatico som är Andrea Bocellis födelseort. Kör du mot norr, kommer du efter några få kilometer fram till en kostnadsfri motorväg som sammankopplar Florens med Pisa. Väljer du att köra mot Siena, så är vägen något mer snirklig, men antalet utflyktsmöjligheter ökar samtidigt i denna riktning - här hittar du bland annat San Gimignano och Colle Val d'Elsa.

Semester på gården

På Il Selvino finns det ett fint poolområde, där du kan sola eller ligga i skuggan medan barnen plaskar i poolen. Precis vid poolområdet ligger gårdens restaurang, där du kan köpa en god espresso eller en kall öl. På restaurangen kan du bli serverad frukost samt övriga måltider - det arrangeras också matlagningskurser för de gäster som vill få med sig ytterligare en upplevelse hem från semestern. Det finns wifi på hotellet. Om du vill slappna av i lugnare omgivningar, hittar du detta i en stor loggia som ligger avsides från restaurangen och poolen.

Toscansk mat på gården och i närheten

Gårdens restaurang Locanda Il Selvino är öppen varje dag från maj till september (under oktober till april är den endast öppen mot beställning, och så länge det är minst 10 gäster). I La Sterza hittar du dessutom restaurangen Da Pasquino, som är en institution i hela provinsen. Locanda l Selvino bjuder på traditionella rätter tillagade med råvaror från gården och från grannarna. Vissa kvällar tänder man upp den traditionella vedugnen för att laga pizza och andra specialiteter. Maten serveras antingen inomhus eller utomhus vid området mellan restaurangen och poolen - så länge vädret tillåter.

Semesterlägenheter med eget uteområde

Lägenheterna är inredda i klassisk toscansk stil, vilket innebär synliga träbjälkar och väggar med synliga stenar och murbruk. De är bekväma och rymliga. De har alla kök (dock utan tvättmaskin). Ska du kontrollera väder och nyheter, kan du nyttja gratis wifi som finns på området (vid receptionen och restaurangen).

Läs om lägenheterna på Podere Il Selvino

 
 
search map