Agriturismo i Terricciola i Toscana

Il Pino d'Oro

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Terricciola är känt bland lokalbefolkningen för sitt goda rödvin. I den gröna dalen mellan Pisa och Volterra ligger Agriturismo Il Pino d'Oro. Från gården är det cirka 4 km till staden, var ni finner restaurang och inköpsmöjligheter.

Lanthus med trädgård och fina faciliteter

Det är ett gammalt lanthus, som nyligen blivit renoverat och uppdelat i 5 lägenheter. Vid husets stora möblerade trädgård finns en liten sjö och - än viktigare - en simbassäng (13 x 6 meter). På stället finns även grill, gemensam tvättmaskin och parkeringsplats. På kort avstånd hittar man Toscanas sevärda storstäder (40 km till Pisa, 60 km till Siena, 65 km till Florens, 45 km till Lucca) och de mest kända medeltidsstäderna (40 km till San Gimignano, 25 km till Volterra).

Lägenheter med uteplats

Lägenheterna är utrustade med satellit-TV, strykjärn och brödrost. Alla lägenheter har privat uteplats med bord och stolar. Till lägenheterna på andra våningen ligger uteplatsen nedanför trappan.

L√§genheterna på Il Pino d'Oro

Tvårumslägenhet Granaio med 3 sovplatser (bottenvåningen)

Tvårumslägenhet Granaio ligger på bottenvåningen och är ca. 40 m² stor. Den består av ett uppehållsrum med enkeltsäng, kök med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Concimaia med 4 sovplatser (bottenvåningen)

Lägenhet Concimaia ligger på bottenvåningen och är ca. 45 m². Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Pino med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Pino har ingång från en utomhus stentrappa, som leder upp till andra våningen. Lägenheten använder samma trappa som lägenheten Il Focolare. Lägenheten är ca. 42 m² och består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Focolare med 6 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Focolare ligger på första våningen och är ca. 65 m². Lägenheten har ingång genom en utomhus-stentrappa som leder upp till denna lägenheten och även Pino. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt stor öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Stalla med 6 sovplatser (bottenvåningen)

Lägenheten Stalla ligger på bottenvåningen och är ca. 65 m². Lägenheten består av kokvrå och en dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Fattoria Colleverde

Terricciola, Toscana

Villa Sant' Angiola

Terricciola, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populärt i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map