Agriturismo i Terricciola i Toscana

Il Pino d'Oro

Pris från per pers.
 
Il Pino d'Oro är inte tillgänglig i dagsläget
Il Pino d'Oro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terricciola här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terricciola är känt bland lokalbefolkningen för sitt goda rödvin. I den gröna dalen mellan Pisa och Volterra ligger Agriturismo Il Pino d'Oro. Från gården är det cirka 4 km till staden, var ni finner restaurang och inköpsmöjligheter.

Det är ett gammalt lanthus, som nyligen blivit renoverat och uppdelat i 5 lägenheter. Vid husets stora möblerade trädgård finns en liten sjö och - än viktigare - en simbassäng (13 x 6 meter). På stället finns även grill, gemensam tvättmaskin och parkeringsplats. Inom kort avstånd hittar man Toscanas sevärda storstäder (40 km till Pisa, 60 km till Siena, 65 km till Firenze, 45 km till Lucca) och de mest kända medeltidsbyarna (40 km till San Gimignano, 25 km till Volterra).

Lägenheterna är utrustade med sattelit-TV, strykjärn och brödrost. I trädgården finns där bord och stolar till alla. Till lägenheterna på första våningen ligger uteplatsen nedanför trappan.

Läs mer om Il Pino d'Oro

Lägenheterna på Il Pino d'Oro

Tvårumslägenhet Granaio med 4 sovplatser (bottenvåningen)

Tvårumslägenhet Granaio ligger på bottenvåningen och är ca. 40 m² stor. Den består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kök med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Concimaia med 4 sovplatser (bottenvåningen)

Lägenhet Concimaia ligger på bottenvåningen och är ca. 45 m². Den består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Pino med 4 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Pino har ingång från en utomhus stentrappa, som leder upp till andra våningen. Lägenheten använder samma trappa som lägenheten Il Focolare. Lägenheten är ca. 42 m² och består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå med elektrisk ugn, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenhet Focolare med 6 sovplatser (första våningen)

Lägenheten Focolare ligger på första våningen och är ca. 65 m². Lägenheten har ingång genom en utomhus-stentrappa som leder upp till denna lägenheten och även Pino. Lägenheten består av ett uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa samt stor öppen spis, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Trerumslägenheten Stalla med 6 sovplatser (bottenvåningen)

Lägenheten Stalla ligger på bottenvåningen och är ca. 65 m². Lägenheten består av kokvrå och en dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Podere S. Emilia

Terricciola, Toscana

Villa Sant' Angiola

Terricciola, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populärt i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map