Agriturismo i Terricciola i Toscana

Fattoria Colleverde

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När ni svänger av huvudvägen till Colleverde kommer ni förtrollas av landskapet. Vägen går upp och ner för de mjuka böljande kullarna täckta av vinodlingar. Precis som det hände för ägarfamiljen, ursprungligen från regionen Emilia-Romagna som köpte marken och stället 2006, kommer stillheten och skönheten sätta sitt intryck på dig från första stund. Och det är av detta skäl som du bör välja detta boende för semestern.

Bondgård med gott om plats

Gården är 125 hektar stor och producerar framför allt vin och olivolja. På den stora grunden runt villan där lägenheterna finns får du massor av lugn och ro till en sida, och en massa aktiviteter till den andra. Förutom poolen med inbyggd barnpool finns det också en liten multicourt med fotboll och basket. När hungern faller på kan man nyttja den gemensamma grillplatsen där du kan tillaga det du önskar samtidigt som du njuter av vädret.

Frukostrestaurang och butik med gårdens produkter

På bottenvåningen finns ett frukostrestaurang där du kan sitta och njuta av landskapet medan du planerar dagens utflykt till de närliggande medeltidsstäder som pryder kullarna i området. Här kan du både få den italienska frukosten eller den mer robusta europeiska versionen. Här kan du också köpa gårdens produkter och eventuellt gå en tur bland vinmarkerna och i olivlunden och till sjöarna - beroende på när du väljer att tillbringa din semester här. Toscana utmärker sig allt efter årstiden. Vinskörden sker oftast i början av september och olivskörden i oktober. Druvorna måste vara helt mogna för att man ska kunna producera bäst vin av dem medan oliverna ska vara gröna och inte övermogna.

Till par eller familjer med barn i skolåldern

Fattoria Colle Verde är en plats för par lika mycket som barnfamiljer med barn i skolåldern, tonåringar kommer förmodligen inte att uppskatta de många nätterna på en bäddsoffa. Det fina med aktiviteterna är att du väljer själv en tillvaro på stället i lugn och ro, eller med lekande barn runt omkring dig. Frukostrummet är mer än en plats där du äter dagens första måltid - här hittar du den gästfria receptionen samt information och tips till utflykter och upplevelser under den period du valt för din semester i Toscana.

Vackra gröna omgivningar

Landskapet runt gården är verkligen vackert och ska upplevas. Området är grönt och frodigt och det finns fina möjligheter för långa givande vandringar i de fridfulla och idylliska omgivningar. Naturen är förtrollande och om kvällen kan du njuta av den stjärnklara himmel och inandas den friska luften. Med andra ord, du kan njuta av Toscana när det är som bäst. Bättre blir det inte ifall du drömt om en klassisk agriturismo i Toscana så blir du här inte besviken.

Enkelt möblerade lägenheter

Det är inte standarden av själva lägenheterna du kommer minnas stället för. Allt är rent och fint men inte lyxigt. Lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen och är alla (det finns totalt 18 st) utrustade med kök med 4 kokplattor, privat badrum med toalett och dusch, två sovplatser i en bäddsoffa i vardagsrummet och flugnät för alla fönster samt ventilator i sovrummet (men inte aircondition - du kan dock lämna fönster öppna på natten och höra den sköna brisen från kullarna blåsa in).

Tänk på att en del lägenheter på bottenplan med trädgård inte har direkt utgång till denna utan den möblerade uteplatsen kan vara placerade en bit bort.

Läs mer om Fattoria Colleverde

L√§genheterna på Fattoria Colleverde

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första våningen med trädgård)

Det finns 5 lägenheter totalt, som ligger på bottenvåningen med ingång från den privata trädgården (dock ej direkt) med bord och stolar, som ligger precis utanför vardagsrummet. Lägenheterna mäter ca. 35 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddar i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Två av dessa lägenheter har HCP-anpassat badrum.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a vån.)

Det finns 3 lägenheter som ligger på bottenvåningen med ingång från trädgården. Du kan sitta i trädgården och äta eller slappa i solen eller i skuggan vid ett av de många bord med tillhörande stolar på grunden runt huset. Lägenheterna mäter ca. 35 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddar i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån.)

Det finns 7 lägenheter som ligger på andra våningen. Man kommer upp till lägenheten via en utvändig trappa. Tack vare den höga placeringen har man fin utsikt över landskapet från fönstren - du kan sitta i trädgården och äta eller slappa i skuggan vid ett av de många bord med tillhörande stolar på grunden runt huset. Lägenheterna mäter ca. 35 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och två bäddar i en bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map