Agriturismo i Terranuova Bracciolini i Toscana

Villa Poggitazzi

 
Villa Poggitazzi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Poggitazzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Terranuova Bracciolini här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Poggitazzi utmärker sig på flera sätt. Vinet, utsikten över Toscanas kulliga landskap och den familjära stämningen med Valentina som den leende värdinnan. Stället består verkligen av flera delar. Den ursprungliga byn Antico Borgo Poggitazzi och den närliggande Agriturismo Villa Poggitazzi också kallad La Fattoria som blev byggd runt år 1911.

Besök den gamla byn Antico Borgo Poggitazzi

Ca 150 meter från Villa Poggitazzi ligger den gamla byn Antico Borgo Poggitazzi som du absolut måste besöka och fråga gärna Valentina om råd. Det är en gammal by med olika byggnader som familjen har köpt och renoverat efter konstens alla regler. Ja, tänk dig att köpa sin egen lilla by. De använder Borgo Poggitazzi till olika events och arrangemang där speciellt bröllop fyller upp i kalendern. Här finns nämligen gott om plats till en mindre italiensk familj som lätt kan närma sig de 100 på gästlistan. Det börjar även allt mer bli vanligt att fira stora händelser utomlands så om du själv går i giftastankar eller vill hålla silverbröllop eller fira en födelsedag med riktigt många gäster då kan detta vara ett perfekt val för dig.

Läs mer om Villa Poggitazzi

Lokal fägring i ordets bästa betydelse

Du ska välja Agriturismo Villa Poggitazzi om du letar efter en äkta toskansk upplevelse. I anslutning till La Fattoria finns en stor parkliknande trädgård med paviljong, pool och grillområde. Här är alla välkomna, både familjer som par och det finns gott om plats till stora som små och du väljer själv om du vill bo i lägenhet eller i hotellrum. Det finns ingen restaurang på stället men den trevliga staden Loro Ciuffenna ligger ca 5 km bort och här har du flera bra matställen.

Välj mellan rum och lägenhet

Oavsett om du väljer att bo i semesterlägenhet eller hotellrum har inredningen samma genomgående stil som är 100% toskansk. Här är rustika detaljer som synliga bjälkar, klassiska möbler med antik touch och varma stengolv. De varierar i storlek eftersom de är anpassade efter husets former, men det tycker vi bara är charmerande. De har utsikt antingen mot trädgården eller det omkringliggande landskapet.

Lägenheterna är relativt stora och de största har plats för upp till 6 personer. De 23 lägenheterna har alla pentry, där du kan tillaga lättare måltider och du kan använda den gemensamma grillen om du önskar. Det finns aircondition, Sat-TV, kassafack samt badrum med toalett och dusch.

Det finns två rum på stället och om du reser i ett större sällskap kan dessa rum förbindas. Rummen har aircondition, Sat-Tv, minibar, kassafack samt badrum med toalett och dusch.

Läs om lägenheterna på Villa Poggitazzi

Dölj texten
 
 
search map