Agriturismo i Tavarnelle Val di Pesa i Toscana

Il Paganello

 
Il Paganello är inte tillgänglig i dagsläget
Il Paganello är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tavarnelle Val di Pesa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Få kilometer utanför Tavernelle Val di Pesa ligger denna stora villa från 1500-talet mitt i det vackra böljande landskapet, omgivet av vinmarker och olivlundar. Här produceras vin, olivolja och honung på gårdens 20 hektar mark.

Lägenheter med karatär

En liten del av villan är inredd till fyra lägenheter som ligger runt en charmig innergård. Lägenheterna är vackert inredda och de är mycket rymliga, de har långt mer personlighet än större delen av de boenden man finner i Toscana. Här känner man verkligen av historiens vinslag. I trädgården finns en pool med parasoller och solstolar.

Läs mer om Il Paganello

Kom hit under sommaren

Det är möjligt att bo här året runt men då lägenheterna är mycket stora ska man vara förberdd på att det kan bli dyrt att värma upp lägenheterna utanför sommarsäsongen. Så kom hit och njut av Chianti och gården under sommarhalvåret.

Lägenheterna på Il Paganello

Trerumslägenheten Loggia med 4 sovplatser

Ligger på andra våningen och består av entré, kök, två sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat övertäckt terrass med utsikt över landskapet.

Trerumslägenheten Loggia med 4 sovplatser

Ligger på andra våningen och består av entré, kök, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en privat övertäckt terrass med utsikt över landskapet.

Trerumslägenheten La Terrazza med 4 sovplatser

Ligger på första våningen och består av ett stort uppehållsrum med öppen spis, separat kök, två sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en stor privat terrass med utsikt över landskapet.

Fyrarumslägenheten Benedetta med 4 sovplatser

Ligger på andra våningen och består av stort uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med smal dubbelsäng, sovrum med bäddsoffa för en person samt badrum med dusch och toalett. Till lägenheten hör egen privat paviljong i trädgården med bord, bänkar och grill.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Il Paganello

Läs personliga omdömen av Il Paganello som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Paganello. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Il Paganello

Bedömning av Il Paganello

Läs mer

Bedömning av Il Paganello

Läs mer

Bedömning av Il Paganello

Läs mer

Bedömning av Il Paganello

Läs mer

Bedömning av Il Paganello

Läs mer

Bedömning av Il Paganello

Läs mer
 
search map