Agriturismo i Tavarnelle Val di Pesa i Toscana

Fattoria Pogni

Vinkällaren Vinkällaren Enoteca
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi är verkligen i Toscanas hjärta och samtidigt bland några av de vackraste landskapen i en region som med rätta är känd för sitt bildsköna landskap. Du kör genom böljande kullar och breda öppna dalar, överallt möter ögat vinmarker, olivlundar, cypresser, små byar och medeltida kyrkor. Mitt i detta ligger Fattoria Pogni.

Vingård med traditioner

De äldsta delarna av Fattoria Pogni har anor från 1300-talet och när du går runt mellan de stämningsfulla gamla byggnader eller upplever de välvda vinkällarna, kan du känna historiens vingslag på ett mycket charmerande sätt. I dag innehåller byggnaderna både produktion och lagring av vin (de producerar sex olika viner), ägarnas villa, några rum och sex lägenheter för uthyrning på veckobasis.

Läs mer om Fattoria Pogni

Avkoppling och aktivitet

En vistelse i Chianti inbjuder främst till livsglädje, kulturupplevelser och god mat och vin. Detta gäller förvisso även Fattoria Pogni där man i högsta grad både kan smaka viner och köpa dem på gården, och där man finner närmaste lilla restaurang bara en km bort i Marcialla, och många fler fyra km bort i Tavarnelle Val di Pesa. Men möjligheterna till fysisk aktivitet är också exceptionellt bra, för på gården finns det både en 20 x 8 meter stor pool (som rengörs med salt) tennisbana (konstgräs), liten fotbollsplan, volleybollplan, gym, bordtennis och mountainbikes.

Lägenheter med allt du behöver

Det är svårt att inte bli imponerad av nivån. Inredningen av lägenheterna överlåter vill till bilderna att illustrera, men vi kan lägga till att alla har en privat terrass med trädgårdsmöbler och är utrustade med aircondition, förvaringsbox, hårtork, diskmaskin, satellit-TV, wi-fi, "svensk" kaffekokare och välutrustade kök.

Läs om l√§genheterna på Fattoria Pogni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map