Agriturismo i Tavarnelle Val di Pesa i Toscana

Fattoria Pogni

<p>Vinkällaren</p>
<p>Vinkällaren</p>
<p>Enoteca</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi är verkligen i Toscanas hjärta och samtidigt bland några av de vackraste landskapen i en region som med rätta är känd för sitt bildsköna landskap. Du kör genom böljande kullar och breda öppna dalar, överallt möter ögat vinmarker, olivlundar, cypresser, små byar och medeltida kyrkor. Mitt i detta ligger Fattoria Pogni.

Vingård med traditioner

De äldsta delarna av Fattoria Pogni har anor från 1300-talet och när du går runt mellan de stämningsfulla gamla byggnader eller upplever de välvda vinkällarna, kan du känna historiens vingslag på ett mycket charmerande sätt. I dag innehåller byggnaderna både produktion och lagring av vin (de producerar sex olika viner), ägarnas villa, några rum och sex lägenheter för uthyrning på veckobasis.

Läs mer om Fattoria Pogni

Avkoppling och aktivitet

En vistelse i Chianti inbjuder främst till livsglädje, kulturupplevelser och god mat och vin. Detta gäller förvisso även Fattoria Pogni där man i högsta grad både kan smaka viner och köpa dem på gården, och där man finner närmaste lilla restaurang bara en km bort i Marcialla, och många fler fyra km bort i Tavarnelle Val di Pesa. Men möjligheterna till fysisk aktivitet är också exceptionellt bra, för på gården finns det både en 20 x 8 meter stor pool (som rengörs med salt) tennisbana (konstgräs), liten fotbollsplan, volleybollplan, gym, bordtennis och mountainbikes.

Lägenheter med allt du behöver

Det är svårt att inte bli imponerad av nivån. Inredningen av lägenheterna överlåter vill till bilderna att illustrera, men vi kan lägga till att alla har en privat terrass med trädgårdsmöbler och är utrustade med aircondition, förvaringsbox, hårtork, diskmaskin, satellit-TV, wi-fi, "svensk" kaffekokare och välutrustade kök.

Läs om l√§genheterna på Fattoria Pogni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Fattoria Pogni

Läs personliga omdömen av Fattoria Pogni som ligger i Chianti vindistrikt. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Fattoria Pogni. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Fattoria Pogni

Super Toskanskt!

Fattoria Pogni, vilket fantastiskt läckert och smakfullt ställe. Lägenheten, terrassen, swimmingpoolen de tillhörande utomhusarealerna, det bara fungerar :-) Värdparet/familjen och övrig personal är rara, leende och serviceminded. Vinprovningen kan absolut rekommenderas, det var goda viner (köpte ett par lådor), det var också trevligt när vi gäster tillsammans med värden diskuterade den förunderliga värld vi lever i. Kanske en idé till en annan gång kunde vara att vinprovningen borde ligga i början av vistelsen, eftersom det är ett lätt/bra sätt att lära känna de andra gästerna på. Vi kommer helt säkert tillbaka vid något tillfälle. Många hälsningar Merete och Brian Tønder.

Läs mer

Helt fantastiskt!!

Vi hade en helt fantastisk vecka i slutet av april. Vilket ställe!! Vi bodde i lägenhet Alba och den var jättefint och väldigt väl utrustad!! Aldrig varit med om nått liknande, fanns tom myggmedel ??
Helt perfekt för barnfamiljer då det finns massor att göra. Hit skulle vi gärna åka igen!! Ägarna var väldigt trevliga...allt var ordning och reda, fräscht och fint.

Läs mer

Bedömning av Fattoria Pogni

Läs mer

Bedömning av Fattoria Pogni

Läs mer

Bedömning av Fattoria Pogni

Läs mer

Fantastiskt ställe

Fattoria Pogni är bara ett så härligt ställe. Här råder lugn och ro, kombinerad med ovanligt många möjligheter för att vara aktiv på stället.
Vi har rest mycket i Italien - och detta är helt klart en av våra favoritplatser. Vi kommer med all säkerhet igen.

Läs mer
 
search map