Villa i Suvereto i Toscana

Villa Marion

 
Villa Marion är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Marion är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Suvereto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Marion ligger endast 5 km från kusten på höjden mot Elba. Villan ligger i lugna och fina omgivningar, omgivet av en över 3000 kvm stor trädgård med egen uppstammad swimmingpool på 9 x 5 meter, liten lekplats och bordtennisbord. Villans rum är mycket ljusa och inredningen är av god gedigen kvalitet.

Som traditionen är på landet i Toscana, ligger alla boyta på andra våningen, medan första våningen är tillägnad boskap och används som förrådsutrymme. Här finns emmelertid varken djur eller skördetröskor, utan utrymmen och lokalerna används idag istället för bröllop och andra festligheter. På andra våningen hittar vi 200 kvm disponerade som följer: Stort uppehållsrum med antik öppen spis, matsal, uppehållsrum med bäddsoffa för två, kök, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng samt två badrum/toaletter varav det ena är med badkar.

Läs mer om Villa Marion

På andra våningen hittar vi även villans 30 kvm stora terrass, varifrån man har utsikt över den stora slätten mot kullarna och man ser bergen längre bort. Här kan man avnjuta avslappnande måltider under varma sommardagar - och kvällar, om man inte känner för att äta i villans stora matsal eller framför spisen i uppehållsrummet (men det hör nog mer till hösten och våren).

Dölj texten
 
 
search map