Agriturismo i Suvereto i Toscana

Casa Marisa

 
Casa Marisa är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Marisa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Suvereto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett gammalt restaurerat bondhus med lantlig charm och mysig stämning. Det ligger vid infarten till den lilla landsbyn San Lorenzo i Suveretos kommun och 15 mk bort från havet.

G┬┤Framför husen finns det parkerings plats och en liten vacker terrass, där man kan äta under pelagonierna på kvällen eller njuta av ett glas vin på eftermiddagen under siestan (eller när mna känner för det). I trädgården kan även barnen leka tillsammans. Mataffärer finns 300 m bort, både minimarket, restauranger och barer.

Läs mer om Casa Marisa

Stället är till för dem som som önskar en äkta miljö med stor bekvämlighet i närheten av det fantastiska vinområdet Bolgheri och den vackra medeltidsbyn Massa Marittima. Man får verkligen mycket för pengarna.

Tvårumslägenhet Casa Marisa med 4 sovplatser:
- Casa Marisa (ca. 60 m²) ligger på första våningen och det finns ett stort och snyggt vardagsrum med kamin, ugn, matbord, bäddsoffa för två och ett öppet kök. Sovrummet har dubbelsäng och det finns ett loft med en enkelsäng samt badrum med WC och dusch. Lägenheten har TV och aircondition, som kan aktiveras mot betalning.

MÄRK : gratis övernattning för var 6:e betald övernattning.
Man kan bo här 1 vecka, men betalar bara för 6 nätter!

Dölj texten
 
 
search map