Agriturismo i Suvereto i Toscana

Boschi di Montecalvi

 
Boschi di Montecalvi är inte tillgänglig i dagsläget
Boschi di Montecalvi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Suvereto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Boschi di Montecalvi är en gård på 42 hektar beliggandes bland kullarna vid Suvereto. Från gården har man utsikt över kuststräckan samt öarna Elba, Giglio och Giannutri. Gården har en fin stor trädgård och en pool, varifrån man kan se havet. Ställets ekologiska produktion består av bland annat olivolja och frukt.

Den lilla trevliga restaurang, som drivs av den albanska familjen som sköter om egendommen, kan vi varmt rekommendera då de använder gårdens egna varor som tillsammans med albanska recept och det goda lokala vinet är en riktig upplevelse.

Läs mer om Boschi di Montecalvi

Gårdens ägare har de senaste fem åren restaurerat den gamla villan och grannbyggnaden Casa di Tato, så den nu är uppdelad i 11 lägenheter. I den ena av dem bor tillsynsmannen tillsammans med hans familj.

Lägenheterna är mellan 50 och 60 m² (fyrrumslägenheten är dock något större) och är möblerad med möbler i kastanjträ, allt i traditionell toscansk stil. Lägenheterna på första våningen har en egen pergola eller en plats i trädgården, medans lägenheterna på andra eller tredje våningen kan utnyttja de gemensamma trädgårdsmöblerna i trädgården. OBS: Lägenheterna är rökfria.

Läs om lägenheterna på Boschi di Montecalvi

Dölj texten
 
 
search map