Omdömen från Antico Borgo Casalappi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Antico Borgo Casalappi

Läs personliga omdömen av Antico Borgo Casalappi som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Antico Borgo Casalappi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Henrik og familie fra Hillerød boede på Antico Borgo Casalappi i Suvereto

Härliga nya etablerade plats där de gamla byggnaderna till slottet återställs och omvandlas till lägenheter med ett härligt poolområde , tennisbana och lekplats. Platsen saknar fortfarande något tex. plantering, grillplats . Innehållet i köket är ganska spartansk, men när vi klagade på att vi fick extra gryta och diskborste . Annars en trevlig vecka, med både strand, pool och besök i de omgivande städerna. Luftkonditionering och terrass var i denna lägenhet en klar fördel eftersom det var varmt och skönt. Det är möjligt att beställa bröd i receptionen med leverans till din dörr.

De små detaljerna - dörrar i köket och kylskåpet är åt fel håll, var röret till fläkthuven saknas, minimal rengöring, lägenhet på 2 våningar med liten spiral trappa, tennisbollar måste du ta med din egen om du vill spela tennis

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Borgo Guglielmo

Cecina Mare, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Rekommendationer till dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map