Agriturismo i Suvereto i Toscana

Antico Borgo Casalappi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast 10 kilometer från de fina sandstränderna mellan San Vincenzo och Populonia ligger Antico Borgo Casalappi. Borgo betyder på italienska en mindre samling hus, en liten landsby, oftast uppbyggd i förbindelse med en fästning. Detta är även tillfället med Antico Borgo Casalappi, som utgörs av 43 lägenheter beliggande i gamla byggninader som hör till den närliggande borg Castello di Casalappi, var man idag bl.a. producerar vin.

Spännande utflykter och fina faciliteter på stället

Vi befinner oss bland kullarna i ett landskap präglat av vinmarker, korn och solrosor. Omgivningen bör utforskas, för här finns så många trevliga och spännande byar i olika storlekar och utflykter till Massa Marittima, Suvereto och Campiglia Marittima bör som minimum anses som obligatoriska. På Antico Borgo Casalappi finns en halvrund pool (ca 8 meter i diameter), tennisbana (hardcourt) och en liten fotbollsplan samt naturligtvis parkeringsplats, grill och reception.

Läs mer om Antico Borgo Casalappi

Håll semester i smakfulla omgivningar

Lägenheterna är inredda i traditionell toskansk stil med terrakotta golv, friliggande bjälkar i taket och kalkade väggar. De kan ligga på första, andra eller tredje våningen (ibland fördelade på två våningar). Det finns lägenheter med egen uteplats med parasoll, bord och stolar. Sedan finns det lägenheter som har tillgång till bord och stolar i gemensamma område i trädgården som hellre bor till ett billigare pris.

Notera att varje lägenhet är utrustad individuellt, vilket betyder att alla lägenheter har inte alla faciliteter så som aircondition, tvättmaskin och diskmaskin. Titta därför noga under beskrivningen för varje lägenhet som du finner under fliken "Lägenheterna".

Läs om lägenheterna på Antico Borgo Casalappi

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Borgo il Massera

Monteverdi Marittimo

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map