Agriturismo i Suvereto i Toscana

Antico Borgo Casalappi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast 10 kilometer från de fina sandstränderna mellan San Vincenzo och Populonia ligger Antico Borgo Casalappi. Borgo betyder på italienska en mindre samling hus, en liten landsby, oftast uppbyggd i förbindelse med en fästning. Detta är även tillfället med Antico Borgo Casalappi, som utgörs av 43 lägenheter belägna i gamla byggnader som hör till den närliggande borgen Castello di Casalappi, där man idag bl.a. producerar vin.

Spännande utflykter och fina faciliteter på stället

Vi befinner oss bland kullarna i ett landskap präglat av vinmarker, korn och solrosor. Omgivningen bör utforskas, för här finns så många trevliga och spännande byar i olika storlekar och utflykter till Massa Marittima, Suvereto och Campiglia Marittima bör som minimum anses som obligatoriska. På Antico Borgo Casalappi finns en halvrund pool (ca 8 meter i diameter), tennisbana (hardcourt) och en liten fotbollsplan samt naturligtvis parkeringsplats, grill och reception.

Läs mer om Antico Borgo Casalappi

Håll semester i smakfulla omgivningar

Lägenheterna är inredda i traditionell toskansk stil med terrakotta golv, friliggande bjälkar i taket och kalkade väggar. De kan ligga på första, andra eller tredje våningen (ibland fördelade på två våningar). Det finns lägenheter med egen uteplats med parasoll, bord och stolar. Sedan finns det lägenheter som har tillgång till bord och stolar i gemensamma område i trädgården om man hellre bor till ett billigare pris.

Notera att varje lägenhet är utrustad individuellt, vilket betyder att alla lägenheter har inte alla faciliteter så som luftkonditionering, tvättmaskin och diskmaskin. Titta därför noga under beskrivningen för varje lägenhet som du finner under fliken "Lägenheterna". De som inte har någon egen beskrivning kan vara någon av de specificerade.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Antico Borgo Casalappi

Läs personliga omdömen av Antico Borgo Casalappi som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Antico Borgo Casalappi. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Antico Borgo Casalappi

En liten pärla

Vi hade en super härlig semester på detta härliga ställe! Charmiga omgivningar, fin pool och otroligt hjälpsam och trevlig personal.

Det finns flera mysiga små byar samt en strand vid stället. Det är absolut värt att ta på upptäcksfärd runt omkring i området. Men man ska absolut ha bil när man är här.

Vi reste 4 personer - 2 vuxna och 2 barn på 1 och 7 år.

Vi ger stället våra varmaste rekommendationer.

Läs mer

Höll inte måttet

Att överhuvudtaget hyra ut en lägenhet utan AC eller uteplats mitt i sommaren i Italien är inte ok.

Mycket dåligt utrustat kök.

Det skulle finnas Wi-fi, men det fungerade överhuvudtaget inte i lägenheten.

Läs mer

Henrik og familie fra Hillerød boede på Antico Borgo Casalappi i Suvereto

Härliga nya etablerade plats där de gamla byggnaderna till slottet återställs och omvandlas till lägenheter med ett härligt poolområde , tennisbana och lekplats. Platsen saknar fortfarande något tex. plantering, grillplats . Innehållet i köket är ganska spartansk, men när vi klagade på att vi fick extra gryta och diskborste . Annars en trevlig vecka, med både strand, pool och besök i de omgivande städerna. Luftkonditionering och terrass var i denna lägenhet en klar fördel eftersom det var varmt och skönt. Det är möjligt att beställa bröd i receptionen med leverans till din dörr.

De små detaljerna - dörrar i köket och kylskåpet är åt fel håll, var röret till fläkthuven saknas, minimal rengöring, lägenhet på 2 våningar med liten spiral trappa, tennisbollar måste du ta med din egen om du vill spela tennis

Läs mer

Bedömning av Antico Borgo Casalappi

Läs mer

Bedömning av Antico Borgo Casalappi

Läs mer
 
search map