Agriturismo i Suvereto i Toscana

Antico Borgo Casalappi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Endast 10 kilometer från de fina sandstränderna mellan San Vincenzo och Populonia ligger Antico Borgo Casalappi. Borgo betyder på italienska en mindre samling hus, en liten landsby, oftast uppbyggd i förbindelse med en fästning. Detta är även tillfället med Antico Borgo Casalappi, som utgörs av 43 lägenheter belägna i gamla byggnader som hör till den närliggande borgen Castello di Casalappi, där man idag bl.a. producerar vin.

Spännande utflykter och fina faciliteter på stället

Vi befinner oss bland kullarna i ett landskap präglat av vinmarker, korn och solrosor. Omgivningen bör utforskas, för här finns så många trevliga och spännande byar i olika storlekar och utflykter till Massa Marittima, Suvereto och Campiglia Marittima bör som minimum anses som obligatoriska. På Antico Borgo Casalappi finns en halvrund pool (ca 8 meter i diameter), tennisbana (hardcourt) och en liten fotbollsplan samt naturligtvis parkeringsplats, grill och reception.

Läs mer om Antico Borgo Casalappi

Håll semester i smakfulla omgivningar

Lägenheterna är inredda i traditionell toskansk stil med terrakotta golv, friliggande bjälkar i taket och kalkade väggar. De kan ligga på första, andra eller tredje våningen (ibland fördelade på två våningar). Det finns lägenheter med egen uteplats med parasoll, bord och stolar. Sedan finns det lägenheter som har tillgång till bord och stolar i gemensamma område i trädgården om man hellre bor till ett billigare pris.

Notera att varje lägenhet är utrustad individuellt, vilket betyder att alla lägenheter har inte alla faciliteter så som luftkonditionering, tvättmaskin och diskmaskin. Titta därför noga under beskrivningen för varje lägenhet som du finner under fliken "Lägenheterna". De som inte har någon egen beskrivning kan vara någon av de specificerade.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map