Agriturismo i Subbiano i Toscana

Forte di Tregognano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Forte di Tregognano ligger ca 550 m ö h och nås via en brant grusväg som går genom skogen. Efter ca tre km på denna lilla väg kommer duupp till toppen och märker att det var mödan värt. Läget är bra och du har nära till flera av områdets sevärda platser som t.ex Arezzo, Cortona och Sansepolcro. På en timme når du även underbara Siena, Florens eller Perugia.

Den närmsta restaurangen har du ca 2,5 km bort och fler inom ca 4-5 km. Så även post, apotek m.m. För ett större utbud är det Arezzo som gäller. Här har du allt mellan himmel och jord. Till Arezzo tar det endast ca 30 minuter med bil.

Slappa intill poolkanten

Den trevliga huset i vacker sten ger ett genuint intryck trots mer moderna faciliteter som gör ditt uppehälle behagligt. Lägenheterna är enkla i sin inredning och i typisk rustik stil. Här finns en tillhörande utomhuspool med utsikt över dalen samt en stor terrass där du kan lapa sol.

På området finns också en liten sjö, tvättrum med tvättmaskin, samt god stämning. Barnen har en lekplats att vara på och här finns möjlighet till pingis. Du kan göra sköna promenader i området och cykelturer. Efter tillgänglighet kan du låna cykel på plats.
Faller grillandan på kan du traska bort till den gemensamma grillplatsen. Sedan kan du slå dig ner med ett glas vin i "gazebon".

Stället kan även rekommenderas till stora familjer och små grupper, som önskar hela stället för sig själva. Det finns nämligen bara 6 lägenheter med totalt 24 sovplatser.

Läs mer om Forte di Tregognano

Boende med enklare matlagningsmöjligheter

Lägenheterna är som sagt rustika, med vitmålade väggar där en del även har synliga stenar, synliga takbjälkar och terracottagolv.

Samtliga lägenheter är utrustade med egen värmeanläggning, sat-TV och alarm. Köksfaciliteterna (det finns mikro i de flesta) finns som i ett skåp i uppehållsrummet, så de syns inte förrän du öppnar skåpet. Denna konstruktion har dock nackdelen att det inte är möjligt att göra stora middagar i lägenheterna, utan du får istället hålla till godo med det stora utbud av fina restauranger som finns i närheten.

Läs om l√§genheterna på Forte di Tregognano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map