Agriturismo i Subbiano i Toscana

Forte di Tregognano

 
Forte di Tregognano är inte tillgänglig i dagsläget
Forte di Tregognano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Subbiano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Forte di Tregognano är en stämningsfull gård belägen mellan Tiberns floddal och Casentino i Arezzo-provinsen. Detta ställe har varit bebott sedan etruskernas tid, varför man kan finna många efterlämningar i området, men då från medeltiden.

Forte di Tregognano ligger 550 meter över havet och nås genom en brant grusväg som går genom skogen. Efter tre km på denna lilla väg kommer man upp till toppen och märker att det var mödan värt. Det är bara en kort körsträcka till områdets kulturcenter såsom Arezzo, Cortona och Sansepolcro och har man lust att köra i en timme hinner man ända till Siena, Florens eller Perugia.

Läs mer om Forte di Tregognano

Gården har renoverats och utrustade med alla de faciliteter som gör ens uppehälle behagligt i dessa lugna och charmiga omgivningar. På gården finns swimmingpool med utsikt över dalen, stor terrass för solbadning, en liten sjö, tvättrum med tvättmaskin...och god stämning. Stället kan även rekommenderas till stora familjer och små grupper, som önskar hela stället för sig själva. Det finns nämligen bara 6 lägenheter med totalt 24 sovplatser.

Samtliga lägenheter är utrustade med egen värmeanläggning, satellit-TV och alarm. Det är alla fint inredda med god smak och med ett öga för detaljer. Köksfaciliteterna (det finns mikrovågsugn) finns som i ett skåp i uppehållsrummet, så de syns inte förrän man öppnar skåpet. Denna konstruktion har dock nackdelen att det inte är möjligt att göra stora middagar i lägenheterna, utan man får istället hålla till godo med det stora utbud av fina restauranger som finns i närheten.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Agriturismo Antico Fio

Poppi, Toscana

I Grandi di Toscana

Castiglion Fiorentino, Toscana

Tenuta Lupinari

Bucine, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

search map