Villa i Subbiano i Toscana

Casina del Bosco

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Luften är frisk och ren, naturen är orörd, och buller existerar knappt (det skulle då bara vara från skogens djur och fåglar). Vi befinner oss i höjddragen öster om den lilla staden Subbiano i östra Toscana. Kom hit och njut av lugnet, och önskar du folk kring dig kan ni ta på dagliga utflykter till Toscanas största attraktioner. Sista biten fram till huset går via en grusväg som är olämplig för sportbilar. Men söker ni romantisk stämning och avkoppling, så är detta ett bra val.

Stora upplevelser i området

Och så bor ni nu inte mer avlägset än så. Subbiano ligger endast 8 km bort och erbjuder all shopping, restauranger och en järnvägsstation. Ni behöver dock inte ta "hela" vägen till Subbiano för att gå ut och äta då närmaste restaurang ligger endast 3 km bort. Önskar man ett stort urval av restauranger, shopping och kulturupplevelser bör ni inte missa en tur till Arezzo som är en av Toscanas mest förbisedda sevärdheter.

Läs mer om Casina del Bosco

Mycket komfort för pengarna

Det pittoreska lilla stenhuset verkar vid första ögonkastet helt pittoreskt och rustikt, men vid närmare inspektion visar det sig att komfortnivån är ganska hög, för här finns både privat pool, separat jacuzzi, aircondition, diskmaskin, satellit-TV, Wi-Fi och mycket mer. Och vad säger du till ett sovrum med öppen spis?

Villan på Casina del Bosco

Villa med 2 sovplatser

Huset mäter ca. 40 m² och är på två våningar. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med kök (fyra kokplattor, ugn, kyl med frysfack, diskmaskin och brödrost) samt badrum med dusch och toalett. På andra våningen finner ni ett sovrum med dubbelsäng och öppen spis. Framför entrédörren finns det en terrass med bord, stolar, grill och solstolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map