Villa i Subbiano i Toscana

Casale Lorenzo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det finns ingen anledning att bli uttråkad här. När du spenderat några avkopplande morgontimmar i den stora trädgården med pool, kan du göra en utflukt till den vackra medeltidsstaden Arezzo som ligger i närheten.

En praktfull och oupptäckt del av Toscana

Här bor du mitt i den lummiga Casentino-dalen omgiven av de vackra bergen med Arno- floden som rinner nere i dalen. Du kommer att hitta stora skogar med oändliga möjligheter för vandring i området. Det produceras inte så mycket vin i denna del av Toscana, men gastronomin är allt du kan drömma om. Du hittar en av Toscanas bästa vinlistor på restaurangen "La Tana degli Orsi" i Pratovecchio: Urvalet är utmärkt och priserna ofta lägre än i butikerna.

Besök den närliggande staden

Endast ca. 3 km från Casale Lorenzo finner du den fridfulla lilla staden Subbiano där du hittar butiker, restauranger och en tågstation. Närmsta restaurang ligger endast 900 meter från huset. Det finns även en tågstation bara 1,8 km från Casale Lorenzo, så möjligheterna att ta sig runt i området utan bil är goda.

Njut av poolen och den stora trädgården

Det pittoreska gamla stenhuset är väldigt rymligt och med alla sex badrum, kommer du inte behöva stå i kö på morgonen. Den stora trädgården är inhägnad så att du kan låta barnen leka fritt medan du avnjuter ett gott glas vin på verandan. Bredvid den 15 x 8 meter stora poolen, finner du solstolar och parasoll, en omklädningshytt och ett badrum med dusch. Andra praktiska faciliteter i trädgården är grill och en pizzaugn.

Rymlig villa med 8/10 sovplatser

Huset är ca 250 m² på två våningar. På första våningen finner du vardagsrummet med en öppen spis och och soffa, ett kök med öppen spis (som kan användas som grill) , en gästtoalett och ett rum med en tvättmaskin. En våning upp, finns det ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. På första våningen finns ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch och toalett, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med badkar och en toalett, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och toalett. Dessutom finns här är en bilaga med ett stort vardagsrum med ett biljardbord och öppen spis, samt ett badrum med dusch och toalett. Köket är utrustat med fyra brännare spis, ugn, mikrovågsugn, kyl-frys, diskmaskin och kaffebryggare.

Villan på Casale Lorenzo

Villa med 8/10 sovplatser

Huset är cirka 250 m² och är på två våningar. På bottenvåningen finner vi vardagsrummet med öppen spis och soffa, kök med öppen spis (som kan användas som grill), gästtoalett och rum med tvättmaskin. En våning upp, finns det ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc. På första våningen finns ett vardagsrum med bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch och toalett, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med badkar och toalett, ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch och wc. Dessutom finns det en bilaga med ett stort vardagsrum med biljardbord och öppen spis, samt ett badrum med dusch och wc. Köket är utrustat med fyra brännare spis, ugn, mikrovågsugn, kyl-frys, diskmaskin och kaffebryggare

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map