Omdömen från La Scatolaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Scatolaia

Läs personliga omdömen av La Scatolaia som ligger i Toscana. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Scatolaia. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

SUperhärligt

Mycket nöjda med stället, huset och läget - fantastisk utsikt. Bra möjligheter att hitta skugga utomhus. Om man ska ge lite kritik, så skulle det vara att där saknas en del utrustning i köket, bestick och vinglas i förhållande till att 7 personer kunde sova där. Dessutom var vattentrycket och flowet i duschen litet, så det var svårt att diska och duscha.

Stia som semester-destination

Området är vackert, och turen över Passo della Calla är helt otroligt vacker. Borgen i Poppi är också ett måste. Generellt ett vackert område som är mycket lugnt i förhållande till andra kända destinationer i Toscana.

La Scatolaia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Scatolaia
Fyrarumslägenhet Il Forno med 7 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map