Villa i Stia i Toscana

La Scatolaia

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På kullarna tre kilometer utanför den lilla trevliga, oförstörda staden Stia ligger villan La Scatolaia mitt i betagande och skogklädda landskap i Casentino-dalen. Hit ska du inte komma, om du önskar upptäcka Toscanas klassiska kulturstäder, för det tar lång tid att komma dit på de snirkliga vägrarna i området. Men söker du däremot frisk luft, lugn och ro, vacker natur och oförstörda byar, då är detta stället för dig!

Bli ett med naturen
Ja naturen här är underbar och du kan göra sköna promenader eller cykelturer i området. Alternativt slappar du i den gemensamma trädgården med en bra bok och något gott att dricka. Eftersom du bor med självhushåll kan du ta dagen som den kommer i egen takt. Här finns en gemensam utomhuspool och ett pingisbord, om du känner för att aktivera dig.

Du bor öster om kulturstaden Florens och för att komma dit tar det ca en timme med bil, beroende på trafiken. Arezzo har du ca 46 km bort och du når även det kända Chianti-området på en lagom dagsutflykt. Stia är inte så stort men har ett bra utbud och här finns bl.a restauranger, barer, apotek, bageri och stormarknad.

Läs mer om La Scatolaia

Hyr lägenhet eller hela huset
La Scatolaia är uppdelad i två lägenheter, med var sin ingång, privata terrass med trädgårdsmöbler samt gemensam åtgång till trädgård och pool (10 x 5 meter) och tvättmaskin på baksidan av huset. Då huset ligger på en klippa finns här en del nivåskillnader, både inne och ute i trädgården. Lägenheterna är inredda i lantlig stil med rustika möbler. Du kan även hyra hela huset och på så vis få tillgång till privat pool.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map