Omdömen från Albergo Falterona

 
Albergo Falterona är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Falterona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Falterona

Läs personliga omdömen av Albergo Falterona som ligger i Toscana. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Falterona. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Josephine, Göran, Mattias, Jesper och Susanna, från Bromma i Sverige bodde på Albergo Falterona i Stia från den 25. till den 26. juni 2010. De bodde sedan på Borgo Poneta i Barberino Val d' Elsa och på Due Relais i Vetri sul Mare.

Hej! Resan gick jättebra, tack! Det var vår första gång i Italien som familj och vi hade en fantastisk resa. Lite frustrerande att köra bil ibland (skyltningen var inte alltid bra, och det kunde vara bökigt i städerna där man inte fick köra.) De tre ställena vi bokade genom er var jättefina. (Vi bodde i "hostel" eller B+B i städerna också). Stia är en fin liten stad upp i bergen, med fantastisk utsikt (speciellt från Castello Porciana en km därifrån). I hotellet var de vänliga och hjälpsamma. Vi var där bara en natt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Helena med sällskap från Älmhult i Sverige bodde på Albergo Falterona i Stia från den 12. till den 15. september 2009.

Hej In-Italia!
här kommer ett sent svar på era frågor....

3 dagar i Stía
Stía är en mysig liten stad. Här kan man sitta på trottoaren utanför den lokala baren och titta på byns invånare och det lugna livet. Här finns dock inte så många restaurang alternativ som vi förväntat oss. Men jag vill absolut rekommendera den gemytliga restaurangen La Rana. Ett dyrare alternativ är restaurangen på vårt hotell där de serverade fantastiska rätter och framförallt viner.
Hotel Albergo Falterona var ett mycket bra hotell. Mycket trevlig personal som hjälpte till på alla sätt och vis. Fina rum och en trevlig uteservering på gården.
Stía är en bra utgångspunkt för bilutflykter.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Åsa och Patrick från Göteborg i Sverige bodde på Albergo Falterona i Stia från den 12. till den 13. oktober 2007. Sedan fortsatte turen till Agriturismo San Giorgio i Santa Luce.

Mycket trevligt!
Hotellen och lägenheten var toppen! Vi är jätte nöjda! Standard långt över förväntan.
Mycket trevlig personal som gjorde att vår vistelse blev oförglömlig.
Vi reste med ett barn på 2 månader vilket var en succe då italienarna älskar bebisar! Inte minsta problem att ta med en bebis på restaurang eller andra platser. När vår son blev lite rastlös i vagnen tog servitören honom i famnen och promenerade runt i restaurangen så att vi kunde slutföra vår måltid. Vi åker mer än gärna tillbaka till Italien!

Vi är även jätte nöjda med er service och bokar gärna hos er igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lisa med sällskap från Hisings Backa i Sverige bodde på Albergo Falterona i Stia från den 22. till den 24. augusti 2007.

Resan gick bra. Stia var ett avslappnande avbrott under vår resa genom Italien. Staden var mysig men något händelsefattig. Men luften var härlig att andas och hotellet var fantastiskt charmigt. Vi skulle rekoemmendera andra resenärer att komma till Stia under någon av de marknadsdagar som finns. Vi kom ett par dagar för sent och allt som fanns kvar var en massa byggställningar och övergivna stånd som förstörde lite av gatubilden....

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Anders och fru från Uppsala i Sverige bodde på Albergo Falterona i Stia från den 1. till den 2. juli 2007.

Stia var en trevlig liten stad och hotellet var bra. Det tar längre tid att resa dit från Florens än vad man kan tro då vägen delvis är kurvig och backig - men vacker. En fördel var att det inte var så många turister i Stia!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Érik med familj från Göteborg i Sverige bodde på Albergo Falterona i Stia från den 25. till den 26. april 2007.

Jotack, frånsett en dubblerad bilhyra fungerade det bra. Hotellen på båda orterna var utmärkta - fortfarande lite folk då säsongen inte kommit igång på allvar. Mycket prisvärd måltid i Antignano på hotellet. Med andra ord klart godkänt. Erik PS: Jag hade ju lite problem med resehandlingarna. De har fortfarande inte kommit fram, men båda hotellen accepterade kopiorna från internet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map