Hotell i Stia i Toscana

Albergo Falterona

 
Albergo Falterona är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Falterona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Stia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi är verkligen stolta över att kunna presentera Albergo Falterona. Inte nog med att hotellet är en liten pärla med sin charm och goda kvalitet, det är också väldigt prisvärt. Det är inte många som förutom Casentinodalen, känner till medeltidsbyn Stia, vilket vi ska vara glada över. Då största delen av Toscana är välbesökt av turister från hela världen, kommer bara ett fåtal utländska turister till Stia.

Albergo Falterona ligger mitt i den äldsta delen av staden, ut mot det fina torget. Bara en liten bit härifrån hittar vi den lilla romanska kyrkan, som är en ofta förbisedd med spännande attraktion. Själva hotellet ligger i en flott gammal byggnad från 1400-talet, vilket i och för sig inte är speciellt gammalt för att vara i denna stad.

Läs mer om Albergo Falterona

Hotellet är genomgående välhållet och smakfullt möblerat. När vädret tillåter serveras frukosten ute på den lilla gården medan den resten av året serveras inomhus, var vi också hittar baren.

Samtliga rum är utrustade med satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårfön. Superior-rummen är något större än standardrummen, och Suiterummen är naturligtvis de allra största och har två badrum samt aircondition. Annars är det ingen större skillnad på dem. Avslutningsvis ska det sägas att hotellet är klassificerat som ett trestjärnigt, men vi tvivlar inte en sekund på att det är värt fyra solar.

Dölj texten
 
 
search map