Agriturismo i Sovicille i Toscana

San Lorenzo A Linari

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I hjärtat av det toscanska landskapet, kan du njuta av en avslappnande semester på en härlig och bekväm bondgård. Här är atmosfären raffinerad och traditionell. San Lorenzo A Linari passar till par på en romantisk semester, men också till familjer med barn.

Lär mer om den spännande historien på din semester

Du kommer inte kunna sluta beundra de charmiga omgivningarna runt Siena, den oförstörda naturen och områdets intressanta historia. Du kan dyka ner i historien, inte minst vid Linari-kullarna där de första arkeologiska fynden dateras 2500 år tillbaka i tiden. Ursprungligen användes San Lorenzo A Linari använt som ett fort, och efter denna era användes egendomen som ett kloster på 1000-talet. Detta efterföljdes av den historiska migrationen: dominikanska munkar, påvar och nobla familjer bidde den historiska lantegendomen.

En välansad trädgård

Bjud in en av dina reskamrater på en tennismatch (mot en avgift), eller ett dopp i poolen om du känner att du vill få ny energi. Den välansade trädgården är tillgänglig till alla gäster, och du kan arrangera en grill-middag för din familj tillsammans med andra när du är på semester på San Lorenzo A Linari. Under dagstimmarna kan du njuta av skuggan under paviljongen medan du blickar ut över det stilla, toscanska landskapet som omger dig. Gratis parkering finns på grunden.

Ett toscanskt drömbröllop?

De charmiga omgivningarna, kapellet på marken och den vackra egendomen skapar en särskild och romantisk atmosfär, perfekt till bröllopspar. Det är orsaken till, att San Lorenzo A Linari ofta sätter ramarna runt olika ceremonier. Från den fantastiska maten till de individuella dekorationerna - här finns allt för ett vällyckat firande, noga organiserat. Därför är det mycket vanligt att det är bröllop på egendomen, också medan du är på semester här. Du har möjlighet att boka hela egendomen vid förfrågan - upp till 70 gäster kan bo här.

Glöm inte att skriva i gästboken, när du reser hem!

Läs mer om San Lorenzo A Linari

Stämningsfulla semesterlägenheter

Lägenheterna är rustikt inredda i en typisk toskansk stil. Stilen tar dig tillbaka till renässansens tid, vilket understryks av träbjälkarna i taket, murstenen i väggarna och antikviteterna i rummen. Några lägenheter har en öppen spis. De flesta av dem är trevliga och romantiska, och utför de perfekta ramarna om en minnesvärd familjesemester.

Du kan välja mellan enrums- eller tvårumslägenheter. Om du är på jakt efter en större lägenhet, kan du titta närmre på trerumslägenheten "Gentilizio" som mäter 165 kvadratmeter och passar till 4-6 människor. Om du vill ta med hela familjen på semestern, kan du överväga femrumslägenheten "Danzatrici", som är cirka 110 kvadratmeter och passar till 8 personer.

Läs om l√§genheterna på San Lorenzo A Linari

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map