Omdömen från Podere il Moro

 
Podere il Moro är inte tillgänglig i dagsläget
Podere il Moro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sovicille här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Podere il Moro

Läs personliga omdömen av Podere il Moro som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Podere il Moro. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Margreth och hennes man från Linköping i Sverige bodde på Podere il Moro i Sovicille från den 14. till den 20. september 2008.

Podere Il moro är en trevlig gård med bra vägförbindelse till Siena. Vacker natur runtomkring, och viss möjlighet till promenader. Trots mitten på september kunde vi en morgon äta vår lilla frukost i morgonsolen. Härligt!
Men lägenheterna har för hårda sängar - ingenting för ömma ryggar! Kanske kan det rättas till så småningom.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Tore med sällskap från Mölndal i Sverige bodde på Podere il Moro i Sovicille från den 2. till den 9. maj 2008.

Mycket trevligt område med ett rikt fågelliv (biätare, sommargylling, ängshök m.m.)Ett resmål jag gärna återkommer till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Ulla och man från Uppsala i Sverige bodde på Podere il Moro i Sovicille från den 9. till den 12. april 2008.

Tack det var en trevlig resa!
Hotell San Lino i Volterra var enkelt men charmigt, ffa var personalen fantastiskt trevlig och hjälpsam! Podere Il Moro låg bra till för bilutflykter i området - nära till allt. På sommaren är det säkert helt underbart då poolen är öppen! Värdparet var trevliga men kan ingen engelska. Inne i byn San Rosso finns en bra supermarket.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Anita med familj från Tyresö i Sverige bodde på Podere il Moro i Sovicille från den 12. till den 19. maj 2007.

Vi är mycket nöjda med vårt boende. Det enda negativa var att sängarna var väldigt hårda och att vägbeskrivningen inte stämde på slutet då gården låg på vänster sida och inte höger. Det var mörkt när vi kom och därför körde vi fel. Jättetrevligt pool och vacker omgivning. Middag gick att äta på tisdagen och pizza på torsdagen på gården om man ville.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Helena & Johan från Halmstad i Sverige bodde på Podere il Moro i Sovicille från den 16. till den 23. september 2006.

Resan gick mycket bra och boendet var fräscht, men sängarna var hårda! Det enda som vi kan klaga på och ni förbättra är vägbeskrivningen dit. På
skylten vid stället står det Agritourismo Il Moro och det ligger på vänster sida av vägen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map