Agriturismo i Sovicille i Toscana

Podere il Moro

 
Podere il Moro är inte tillgänglig i dagsläget
Podere il Moro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sovicille här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I sluttningarna öster om Siena ligger denna gamla pittoreska gård, som är som tagen ur ett toscanskt vykort. Familjen som äger gården, producerar grönsaker och olivolja, men den största delen av gården är inredd till 5 olika lägenheter.

Det är genomgående traditionella toscanska lägenheter med terracottagolv, träbjälkar i taket, och stilrena rustika möbler av gedigen kvalitet. Speciellt är att alla lägenheter har ett eget område precis utanför dörren. De två Giardino lägenheterna har en trevlig privat trädgård, medan de tre Casale lägenheterna har en fin terass. Alla är självklart uttrustade med bord och stolar, så man kan äta och dricka ute.

Läs mer om Podere il Moro

Härifrån har man en verkligt härlig och avslappnande utsikt över sluttningarna, vilken man gärna avnjuter vid simbassängen.

Här finns även möjligheter till en mer aktiv semester, då man både kan promenera på sluttningarna (här finns verkligen bra stigar på den närliggande bergskammen La Montagnola), cykla gratis på gårdens mountainbikes, följa arbetet som pågår i köket eller ta sig en ridtur (gården har nämligen ett avtal med en närliggande ridskola). Oavsett om man söker en avslappnande eller aktiv semester, så är Podere il Moro ett perfekt alternativ.

OBS: Gratis övernattning var 6:e betald övernattning.
Ni bor här en vecka men betalar endast för 6 dagar!

Dölj texten
 
 
search map