Omdömen från Il Pero di Cetinale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Pero di Cetinale

Läs personliga omdömen av Il Pero di Cetinale som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Pero di Cetinale. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Il Pero di Cetinale

Sovicille som semester-destination

Il Pero di Cetinale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pero di Cetinale
Tvårumslägenhet Ginepro med fyra sovplatser (75 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bo äkta i Toscana

Super mysig, stor och rymlig lägenhet - med undantag för det minsta kök !!! Det var tröttsamt och allt annat än trevligt att använda det!
Trevlig poolområdet, men dåliga standarden på daglig rengöring / tömning av soptunnor mm.
Gästfriheten var fantastisk och "mannen på stället" var super. Tyvärr valde stället att ersätta sina nätverks / routrar bara i veckan vi var där, vilket innebar att vi såg en hel del hantverkare, men inte har det nätverk vi har väntat som beskrivs i paketet. (Men det verkar säkert nu)
Cetinale är en super bra bas för utflykter i ett underbart område av bil eller cykel (väg / MTB). "Bara på vägen" är en vingård som om du är lite mer hep än oss, kan få en större visning av fält och produktion. Vi "bara" smaka både Chiantivin och olivolja och köpte både hem ....
Vi försökte några restauranger i området, alla levereras super läcker mat och dryck.
Sienna är ett måste när du är där. Vi gjorde det två gånger, vilket var inget ont om fantastiska.

Sovicille som semester-destination

In-Italias kommentar

Hej Martin, tack för din recension av Il Pero di Cetinale! När det gäller ditt kommenterar den dagliga rengöringen och tömning av soptunnorna, så jag skickade era kommentarer på vår entreprenör, som är den som gjorde avtalet med gården. Vi följer upp det direkt. Välkommen tillbaka en annan gång. Bästa hälsningar Christian från In-Italia.

Il Pero di Cetinale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pero di Cetinale
Tvårumslägenhet Ginepro med fyra sovplatser (75 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rustikt och härligt ställe

Härligt lokalt och rustikt ställe. Ingen lyx, men trevliga stora lägenheter. Mysigt.

Il Pero di Cetinale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pero di Cetinale
Trerumslägenhet Castagno med 4 +2 sovplatser (86 m²)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Il Pero di Cetinale

Il Pero di Cetinale
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Pero di Cetinale
Trerumslägenhet Castagno med 4 +2 sovplatser (86 m²)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Pia og Allan fra Sæby boede på Il Pero di Cetinale i Sovicille

Det gick i och för sig bra, men nu det var mycket varmt under perioden vi var där, så vi tog hem tre dagar tidigare. Det var vägen ut i landet, och med mycket av möjligheter till åtgärder, så vi kunde inte stå ut med att sätta oss ut ur bilen i värmen i drift. Annars saknade vi bara att det fanns AC.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Madeleine med sällskap från Stockholm i Sverige bodde på Il Pero di Cetinale i Sovicille från den 20. till den 27. juni 2009.

Hej! Resan var mycket lyckad. Boendet var helt fantastiskt när det gäller omgivning och närhet till vackra platser. Hela stället var som att vara förflyttad hundratals år bakåt i tiden. Vi tycker dock att lägenheten var lite dåligt utrustad med tanke på priset och då främst när det gäller köksutrustning. Ett problem var att det aldrig fanns tillräckligt med varmvatten i duschen och ofta inget varmvatten alls. För övrigt var pool och den nära omgivningen fantastiskt fin men mycket generösa uteplatser och bekväma utemöbler. Rekommenderar stället varmt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Borgo Santinovo

Colle Val d'Elsa, Toscana

Fattoria Castelvecchi

Radda in Chianti, Toscana

Cantine Cesani

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map