Agriturismo i Sovicille i Toscana

Il Pero di Cetinale

 
Il Pero di Cetinale är inte tillgänglig i dagsläget
Il Pero di Cetinale är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sovicille här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du ska därför förvänta dig en speciell blandning av storhet och förfall i en stämningsfull omgivning, flera fina detaljer och ofta spartanskt inredda köksfaciliteter. Önskar du perfektion ska du välja ett annat ställe att hålla din semester på, men söker du något genuint med all dess charm och storhet blandad med dåtidens förfall så kommer du här få en spännande upplevelse.

Pool långt ute på landet

Runt om byggnaden finns en stor park med flera trädgårdsbord och stolar, samt en pool (7 x 14 m). Gården ligger lysande för dem, som önskar utforska Siena och samtidigt bo på landet, utan att vara långt från en stad.

Läs mer om Il Pero di Cetinale

Knappt 4 km till landsby

Knappt 4 kilometer från gården ligger den lilla landsbyn Sovicille där du finner diverse butiker, ett par restauranger och trevlig stämning.

Bergkam till cykling och vandring

Samtidigt ligger gården vid foten av det skogrika berget, La Montagnola, som med sina små vägar, stigar och små byar utgör ett spännande område för cykel och vandringsturer.

Läs om lägenheterna på Il Pero di Cetinale

Dölj texten
 
 
search map