Omdömen från Arnano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Arnano

Läs personliga omdömen av Arnano som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Arnano. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugnt och lantligt nära Siena

Mycket söta ägare som vid ankomst hade satt olivolja, vinsanto och tomater från egen produktion på bordet. Mycket ren och kall pool, vilket var härligt, då vi hade +35 grader några dagar.
Blir ett klart plus när AC fungerar i lägenheten (vi visste att det inte fanns då vi bokade, och ägaren berättade att det inte var färdiginstallerat).
Lite trist att vår terrass (lägenheten UNO) låg upp längs grannlägenhetens terrass, så man fick inte kvällen helt för sig själv, vilket de två lägenheterna på baksidan hade.
Härligt stort och välskött poolområde och trädgård. Generellt mycket bra skötsel på hela grunden.
Lägenheten hade en liten ugn och en vattenkokare, och var generellt bra utrustad.
Ägarna var upp tidigt och städade poolen.
Lägenheterna var inte lyhörda, vilket är ett plus.

Sovicille som semester-destination

Arnano ligger 12 km från Siena, som kan nås på cirka 20 minuter. Därutöver ska du räkan med 30-60 minuter i bil om du vill se några av de omkringliggande städerna, då man bor i ett bergs- och skogsområde med mycket små serpentinvägar.
Om du tycker om vinområden som runt Lucca, Pienza, Montalcino, så ska du inte välja Arnano, då det är långt att köra.

Arnano
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arnano
Tvårumslägenheten Uno med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Härligt stor och mycket ren.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Arnano

Sovicille som semester-destination

Arnano
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arnano
Trerumslägenheten Tre med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En härlig semesterbostad

Det var riktigt svårt att hitta fram, vilket blev svårare av att ägaren inte talade mycket tyska. Men då vi kom fra, så fick vi en riktigt härlig och välutrustad lägenhet. Välkomstpaket i form av rödvin, likör och olja från den egna produktionen.
Ett härligt poolområde men förnöjelsen dämpades lite av alla mygg.
Huset ligger något längre bort från Siena än vi räknade med, och då inköpsmöjligheterna finns i Siena var det inte bara att "sticka iväg och handla".
Värdparet var mycket vänliga och trevliga.

Arnano
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arnano
Trerumslägenheten Due med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Otroligt fint och välskött. Lugn och ro och fantastiskt trevlig värdfamilj.

För det första fick vi fantastisk service av In-Italia, när vi stod i en akut situation i Toscana och plötsligt inte hade det hus vi hade räknat med (av en annan uthyrare).
Arnano ligger vackert i mycket lugna och lantliga omgivningar, men ändå nära Siena. En bra utgångspunkt för utflykter till många high lights inom bara 40km radie.
Stället är mycket välskött, rent och trevligt. Familjen har verkligen gått in för detaljerna. Även om det finns rum för 4 familjer är det gott om plats och alla familjer har egen grill och utomhusfaciliteter.
Vi rekommenderar Arnano å det varmaste till familjer som uppskattar lugn och ro.

Arnano
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arnano
Trerumslägenheten Due med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

SUPER-trevligt ställe

Ett riktigt mysigt ställe, här råder lugn och ro. Gott om plats till fyra familjer.Bra och rena lägenheter. Ja, t.o.m. vädret skulle man kunna tro att värdfamiljen hade ordnat. Tack för en skön vistelse. Ett ställe vi varmt kan rekommendera!

Arnano
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arnano
Trerumslägenheten Due med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Arnano

Vi hade en fantastisk härlig vecka hos Anna och Lorenzo. Lägenhet Tre var perfekt för vår familj på fyra, barnen hade varsitt rum, och alla faciliteter var bra. Själva anläggningen var riktigt välhållen, rent och snyggt överallt - ett perfekt ställe för de som önskar lugn och ro. Här får man mycket för pengarna. Rekommenderas varmt.

Arnano
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Arnano
Trerumslägenheten Tre med 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Mahbod med familj från Sundbyberg i Sverige bodde på Arnano i Sovicille från den 8. till den 15. oktober 2011.

Sovicille är en oslagbart ställe att vistas i. Bra läge om man göra dagsturer i Toscana. Ligger högst upp på berget med enorm utsikt över dalen. Anna var fantastik hyresvärd, snäll o hjälpsam. Gården var enormt vacker. Allt var så välplanerad med pool uteplats, grill till varje familj. Jag saknar ord att beskriva hur bra vi hade. En mycket fin familjeresturang med sin egen gård "Donato a Donata" finns i närhet, varmt recommenderar. Vi har redan recommenderat Sovicille till några av vår vänner som planerar en resa till Toscana på våren. Vi gärna kommer dit igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Ammi och sällskap från Värmdö i Sverige bodde på Arnano i Sovicille från den 21. till den 28. maj 2011.

Vi hade en helt suverän vecka i Sovicille. Anna och Lorenzos gård är mycket fin och boendet mycket fint. Jättefina omgivningar för uteliv som cykla eller promenera samt nära till många fina platser att besöka inom 45 min resa m bil. Vi är mycket nöjda och kommer definitivt att rekomendera initalia.se detta var tredje gången för oss och vi kommer definitivt tillbaka.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

La Prodaia

Siena, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti, Toscana

Rekommendationer till dig

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Il Ragoncino

Lajatico, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map