Agriturismo i Sovicille i Toscana

Arnano

Lägenhet Uno Terrass till lägenhet Due Lägenhet Tre Lägenhet Quattro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Arnano passar både par som familjer. Läget är lantligt och du befinner dig ca 12 km väster om underbara Siena och mitt i naturparken Montagnola som ligger på en låg bergskam, full av skogar, vandringsstigar och små gamla landsbyar. Ett perfekt läge för en avkopplande semester med fina omgivningar där du kan göra sköna promenader och cykelturer.

Välskött trädgård med pool

Till Arnano hör en välskött trädgård och framför det pittoreska gamla stenhuset ligger poolområdet där du har en 12 x 6 meter stor pool (100- 140 cm djup), solstolar och ett par parasoll. Du bor med självhushåll och kan laga dina måltider när och om du känner för det. Faller grillandan på kan det vara bra att veta att det finns möjlighet till detta då det finns grillar att nyttja. Här finns dessutom en tvättmaskin för gemensam användande och så säljer familjen även deras egen producerade vin, olivolja och vinsanto.

Läs mer om Arnano

Du har underbara utflyktsmöjligheter

Hela Toscana är vackert - alla med sin speciella charm och detta område är inte sämre, snarare tvärtom. Förutom sin närhet till Siena kan du göra utflykter till det vackra Crete Senesi, Pienza, Montalcino och Montepulcinao. Åker du norrut kan du besöka Chiantiområdet, Volterra och San Gimignano bara för att nämna något. Närmsta restaurang ligger ett par kilometer bort och önskar du ett hav av uteserveringar och bra shopping då är det Siena som gäller och dit är det ca 12 km.

Lägenheter med privat uteplats

Gården Arnano's lägenheter är rustikt inredda med stengolv/klinker och synliga träbjälkar i taket, en del med delvis stenväggar. Även möbleringen är i äkta toskansk anda med mörkare träslag och färgglada väggar. De har alla ett privat utomhus-område med bord, stolar och parasoll i en klassiskt rustik toskansk stil (dock är de inte mer rustiska än att de alla har Sat-TV).

OBS! Om du bor mindre än 7 nätter betalar du för slutsädning och detta görs på plats!

L√§genheterna på Arnano

Tvårumslägenheten Uno med 2 sovplatser

är 35 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Due med 2 sovplatser

är 56 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Tre med 4 sovplatser

är 65 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), två sovrum med dubbelsäng, ett rum man går igenom och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Quattro med 4 sovplatser

är 57 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat (skuggig) terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map