Agriturismo i Sovicille i Toscana

Arnano

Lägenhet Uno Terrass till lägenhet Due Lägenhet Tre Lägenhet Quattro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Arnano passar både par som familjer. Läget är lantligt och du befinner dig ca 12 km väster om underbara Siena och mitt i naturparken Montagnola som ligger på en låg bergskam, full av skogar, vandringsstigar och små gamla landsbyar. Ett perfekt läge för en avkopplande semester med fina omgivningar där du kan göra sköna promenader och cykelturer.

Välskött trädgård med pool

Till Arnano hör en välskött trädgård och framför det pittoreska gamla stenhuset ligger poolområdet där du har en 12 x 6 meter stor pool (100- 140 cm djup), solstolar och ett par parasoll. Du bor med självhushåll och kan laga dina måltider när och om du känner för det. Faller grillandan på kan det vara bra att veta att det finns möjlighet till detta då det finns grillar att nyttja. Här finns dessutom en tvättmaskin för gemensam användande och så säljer familjen även deras egen producerade vin, olivolja och vinsanto.

Läs mer om Arnano

Du har underbara utflyktsmöjligheter

Hela Toscana är vackert - alla med sin speciella charm och detta område är inte sämre, snarare tvärtom. Förutom sin närhet till Siena kan du göra utflykter till det vackra Crete Senesi, Pienza, Montalcino och Montepulcinao. Åker du norrut kan du besöka Chiantiområdet, Volterra och San Gimignano bara för att nämna något. Närmsta restaurang ligger ett par kilometer bort och önskar du ett hav av uteserveringar och bra shopping då är det Siena som gäller och dit är det ca 12 km.

Lägenheter med privat uteplats

Gården Arnano's lägenheter är rustikt inredda med stengolv/klinker och synliga träbjälkar i taket, en del med delvis stenväggar. Även möbleringen är i äkta toskansk anda med mörkare träslag och färgglada väggar. De har alla ett privat utomhus-område med bord, stolar och parasoll i en klassiskt rustik toskansk stil (dock är de inte mer rustiska än att de alla har Sat-TV).

OBS! Om du bor mindre än 7 nätter betalar du för slutsädning och detta görs på plats!

L√§genheterna på Arnano

Lägenhet m. 1 sovrum (Uno)

är 35 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (Due)

är 56 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (Tre)

är 65 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), två sovrum med dubbelsäng, ett rum man går igenom och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Lägenhet m. 2 sovrum (Quattro)

är 57 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat (skuggig) terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Arnano

Läs personliga omdömen av Arnano som ligger i Toscana. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Arnano. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Arnano

Bedömning av Arnano

Läs mer

Lugnt och lantligt nära Siena

Mycket söta ägare som vid ankomst hade satt olivolja, vinsanto och tomater från egen produktion på bordet. Mycket ren och kall pool, vilket var härligt, då vi hade +35 grader några dagar.
Blir ett klart plus när AC fungerar i lägenheten (vi visste att det inte fanns då vi bokade, och ägaren berättade att det inte var färdiginstallerat).
Lite trist att vår terrass (lägenheten UNO) låg upp längs grannlägenhetens terrass, så man fick inte kvällen helt för sig själv, vilket de två lägenheterna på baksidan hade.
Härligt stort och välskött poolområde och trädgård. Generellt mycket bra skötsel på hela grunden.
Lägenheten hade en liten ugn och en vattenkokare, och var generellt bra utrustad.
Ägarna var upp tidigt och städade poolen.
Lägenheterna var inte lyhörda, vilket är ett plus.

Läs mer

En härlig semesterbostad

Det var riktigt svårt att hitta fram, vilket blev svårare av att ägaren inte talade mycket tyska. Men då vi kom fra, så fick vi en riktigt härlig och välutrustad lägenhet. Välkomstpaket i form av rödvin, likör och olja från den egna produktionen.
Ett härligt poolområde men förnöjelsen dämpades lite av alla mygg.
Huset ligger något längre bort från Siena än vi räknade med, och då inköpsmöjligheterna finns i Siena var det inte bara att "sticka iväg och handla".
Värdparet var mycket vänliga och trevliga.

Läs mer

Otroligt fint och välskött. Lugn och ro och fantastiskt trevlig värdfamilj.

För det första fick vi fantastisk service av In-Italia, när vi stod i en akut situation i Toscana och plötsligt inte hade det hus vi hade räknat med (av en annan uthyrare).
Arnano ligger vackert i mycket lugna och lantliga omgivningar, men ändå nära Siena. En bra utgångspunkt för utflykter till många high lights inom bara 40km radie.
Stället är mycket välskött, rent och trevligt. Familjen har verkligen gått in för detaljerna. Även om det finns rum för 4 familjer är det gott om plats och alla familjer har egen grill och utomhusfaciliteter.
Vi rekommenderar Arnano å det varmaste till familjer som uppskattar lugn och ro.

Läs mer

SUPER-trevligt ställe

Ett riktigt mysigt ställe, här råder lugn och ro. Gott om plats till fyra familjer.Bra och rena lägenheter. Ja, t.o.m. vädret skulle man kunna tro att värdfamiljen hade ordnat. Tack för en skön vistelse. Ett ställe vi varmt kan rekommendera!

Läs mer

Arnano

Vi hade en fantastisk härlig vecka hos Anna och Lorenzo. Lägenhet Tre var perfekt för vår familj på fyra, barnen hade varsitt rum, och alla faciliteter var bra. Själva anläggningen var riktigt välhållen, rent och snyggt överallt - ett perfekt ställe för de som önskar lugn och ro. Här får man mycket för pengarna. Rekommenderas varmt.

Läs mer
 
search map