Agriturismo i Sovicille i Toscana

Arnano

Pris från per pers.
Lägenhet Uno Terrass till lägenhet Due Lägenhet Tre Lägenhet Quattro
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss här 12 km väster om Siena mitt i naturparken Montagnola som ligger på en låg bergskam, full av skogar, vandringsstigar och små gamla landsbyar.

Välskött trädgård med pool

I den mycket välbehållna trädgården framför det pittoreska gamla stenhuset finner man en 12 x 6 meter stor pool (100- 140 cm djup) och flera bärbara grillar. Här finns dessutom en tvättmaskin för gemensam användande och så säljer familjen även deras egen producerade vin, olivolja och vinsanto.

Läs mer om Arnano

4 lägenheter med privat uteplats

Gården Arnano bjuder även på fyra lägenheter som alla har privat utomhus-område med bord, stolar och parasoll i en klassiskt rustik toskansk stil (dock är de inte mer rustiska än att de alla har satellit-tv).

L√§genheterna på Arnano

Tvårumslägenheten Uno med 2 sovplatser

är 35 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Due med 2 sovplatser

är 56 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Tre med 4 sovplatser

är 65 m² stor och ligger på andra våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), två sovrum med dubbelsäng, ett rum man går igenom och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat terrass med bord och stolar.

Trerumslägenheten Quattro med 4 sovplatser

är 57 m² stor och ligger på första våningen. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (fyra gasplattor, ugn och kylskåp med frysbox), två sovrum med dubbelsäng och två badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten privat (skuggig) terrass med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Prodaia

Siena, Toscana

Agriturismo Collelungo

Castellina in Chianti, Toscana

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Populärt i Toscana

search map