Semesterbostad i Sorano i Toscana

Terme di Sorano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När man kommer körande på landsvägen mellan de två fascinerande städerna Sorano och Pittigliano lägger man inte märke till annat än en stor parkeringsplats, men efter man parkerat och gått igenom ingången så befinner man sig snart i en frodig dal där man i mitten finner en liten kyrka, Santa Maria dell'Aquila vars ursprung går helt tillbaka till 1000-talet.

Varmt badvatten året runt!

I de gamla byggnaderna vid kyrkan och i flera nyuppförda (2006) byggnader spridda i dalen finns 30 lägenheter och hus av varierande storlek. I botten av dalen finns det många varma källor, vilka också förser den fina swimmingpoolen med 37 gradigt vatten! Bassängen har en avdelning både för vuxna och barn...Liten bit härifrån ligger en annan bassäng, en vanlig pool med kallare tempererat vatten och mellan de två bassängområdena finns det områden med parasoll och solstolar. Vid källvatten-bassängen finns även en bar och ett litet center som erbjuder diverse typer av massage bla. lerbad och liknande.

Läs mer om Terme di Sorano

Pool, restaurang och aktiviteter

Bland de övriga faciliteterna kan nämnas att det här finns tennisbana, mountainbike-uthyrning och möjlighet att rida (de sista 800 metrarna härifrån). Det finns även en restaurang på stället som under högsäsongen serverar lokala rätter till både lunch och middag. Om man korsar förbi källorna i botten av dalen, kommer man upp i tre hektar stor skog, var det finns trädgårdspaviljonger på varje 300 meter, var man kan slå sig ner med din picnic och ta igen sig lite. Den närmsta staden är Sorano, som ligger cirka 300 meter härifrån. Både Sorano och Pittigliano (6 km bort) är definitivt värda ett besök.

Lägenheterna på Terme di Sorano

Tvårsumlägenhet med 4 sovplatser

är ca. 60 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har antingen terrass eller trädgård med bord och stolar.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

är ca. 75 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch samt ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har antingen terrass eller trädgård med bord och stolar.

Trerumshus med 6 sovplatser

är ca. 100 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch samt ett sovrum med två enkelsängar och eget badrum med toalett och dusch. Bungalowerna har egen övertäckt terrass samt antingen gård eller trädgård med bord och stolar.

Fyrarumshus med 6/8 sovplatser

är cirka 150 m² stor och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett vindsrum med bäddsoffa för två personer. Alla rummen har eget badrum med toalett och dusch. Bungalowerna har egen övertäckt terrass samt trädgård med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Le Versegge

Montepescali, Toscana

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana, Toscana

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Toscana

search map