Semesterbostad i Sorano i Toscana

Terme di Sorano

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du kommer körande på landsvägen mellan de två fascinerande städerna Sorano och Pittigliano lägger du inte märke till annat än en stor parkeringsplats, men efter du parkerat och gått igenom ingången så befinner du dig snart i en frodig dal där det ligger en liten kyrka, Santa Maria dell'Aquila vars ursprung går ända tillbaka till 1000-talet.

Varmt badvatten året runt!

I de gamla byggnaderna vid kyrkan och i flera byggnader (byggda 2006) spridda i dalen finns 30 lägenheter och hus av varierande storlek. I botten av dalen finns det många varma källor, vilka också förser den fina swimmingpoolen med 37 gradigt vatten! Bassängen har en avdelning både för vuxna och barn. En liten bit härifrån ligger en annan bassäng, en vanlig pool med kallare tempererat vatten och mellan de två bassängområdena finns det områden med parasoller och solstolar. Vid källvatten-bassängen finns även en bar och ett litet center som erbjuder diverse typer av massage bl.a. lerbad och liknande.

Läs mer om Terme di Sorano

Pool, restaurang och aktiviteter

Bland de övriga faciliteterna kan nämnas att det här finns tennisbana, mountainbike-uthyrning och möjlighet att rida (de sista 800 metrarna härifrån). Det finns även en restaurang på stället som under högsäsongen serverar lokala rätter till både lunch och middag.

Om du korsar förbi källorna i botten av dalen, kommer du upp i tre hektar stor skog, där det finns trädgårdspaviljonger på varje 300 meter. Här kan du slå dig ner med din pick-nick och ta igen dig lite. Den närmsta staden är Sorano, som ligger cirka 300 meter härifrån. Både Sorano och Pittigliano (6 km bort) är definitivt värda ett besök.

Obs Det finns Wi-Fi på området men signalen kan vara svag inne i lägenheterna/husen.

Läs om l√§genheterna på Terme di Sorano

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map