Agriturismo i Sorano i Toscana

Relais Villaggio Le Querce

 
Relais Villaggio Le Querce är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Villaggio Le Querce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sorano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En kilometer utanför Sorano ligger Relais Villaggio Le Querce, ett modernt lägenhetskomplex med 24 lägenheter. Här får du inte känslan av gamla rustika stenhus men istället får du en lägenhet med all modern komfort, och varifrån du på några minuter kan promenera till en mycket spännande by, som på ett underligt sett blivit förbisedd av alla, undantaget italienarna själva.

På Relais Villaggio Le Querce har du en dygnet runt öppen pool (den är upplyst om natten) på 20 x 8 meter med utsikt, stor parkeringsplats, vandringsstigar, flera ställen med grill, lekplats och även frukost inkluderat i prisen. Frukostmatsalen är lite tråkig, men produkterna av hög kvalitét: mejeriprodukter från Trentino, goda tesorter i tygpåsar osv. Det sista nya är ett beauty center, som ligger i en naturlig tryffelgrotta. Här finns diverse skönhetsbehandlingar, massage, turkiskt bad och sauna. Detta är dock inte inkluderat i priset.

Läs mer om Relais Villaggio Le Querce

Lägenheterna ligger antingen på 1:a eller 2:a våningen, de förstnämnda har en liten trädgård, de på 2 våningen har balkong. Alla har bord och stolar i trädgården.

Tvårumslägenhet med 2+2 sovplatser
- Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, kokvrå av bra kvalitét (4 gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, satellit-TV och värmeanläggning. OBS: Barn under 12 år bor gratis i lägenheten tillsammans med två betalande vuxna.

Dölj texten
 
 
search map